Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
CG2730 EIZO CG2730 EIZO ColorEdge CG2730, DP, HDMI, DVI-I LED 27", skjermhette inneb. kalibrator

EIZO ColorEdge CG2730, DP, HDMI, DVI-I

LED 27", skjermhette inneb. kalibrator

-+
16 950,-
Antallet avviker fra kjøpsforpakning. Antall endres til nærmeste hele pakke.
Produktinfo
Teknisk info
Support
Eizo ColorEdge CG2730
Med innebygd kalibreringssensor, egen Eizo ColorNavigator kalibrerings-programvare, patentert utjevning av lysstyrken og mer, har CG2730 så å si alt en profesjonell bruker kan ønske seg av en skjerm.
 
Innebygd SelfCalibration-sensor
Automatiser kalibreringen med den innebygde SelfCalibration-sensoren som er plassert nede i skjermens frontpanel og svinger opp mot skjermen kun ved kalibrering. Denne sensoren eliminerer behovet for en tredjeparts kalibreringsenhet, og den fungerer også i portrettmodus. Ved å bruke enten OSD-menyen eller den medfølgende ColorNavigator-programvaren, kan du planlegge selvkalibrering av skjermen på bestemte tidspunkter. Selv om skjermen er slått av og kanskje ikke engang koblet til en datamaskin, utfører den planlagt selvkalibrering ifølge forhåndstinnstillingen.
 
Samsvar med eksterne sensorer
Skjermen kan bringes i samsvar med måleresultater fra en ekstern kalibreringssensor. Når samsvar er oppnådd vil den innebygde sensoren automatisk rekalibrere til innstillingene. Dette er hensiktsmessig hvis skjermen brukes i et arbeidsmiljø sammen med andre ColorEdge-skjermer, og der man må bruke én måleenhet som en standard for all kalibrering.
 
EIZO-utviklet ASIC som kjernekomponent
Alle ColorEdge-modeller leveres med en ASIC (application specific integrated circuit), som er utviklet av EIZO, for å tilfredsstille behovene i det grafiske markedet. ASIC har sine egne algoritmer som brukes til høypresisjons fargebehandling for å gi jevne fargetoner.
 
Farger som er klare når du er klar
Fra tidspunktet da skjermen slås på tar det typisk 30 minutter eller mer før skjermens lysstyrke, kromatisitet og fargetonekarakteristikk stabiliseres. EIZO har redusert oppvarmingstiden med mer enn 80 % ned til bare 3 minutter. Når du skal kontrollere arbeidet ditt i et fotostudio eller ta med skjermen til et opptakssted, kan du komme i gang uten forsinkelser.
 
Lysstyrke og fargestabilitet med DUE
Svingninger i lysstyrke og kromatisitet i forskjellige områder på skjermen er en vanlig egenskap for LCD-skjermer. For å motvirke dette har skjermen EIZO’s patenterte Digital Uniformity Equalizer (DUE)-teknologi innebygd, og den sikrer en Delta-E-differanse på 3 eller mindre over hele skjermen når den leveres fra fabrikken. Og nå sørger DUE også for å balansere ut påvirkningen som varierende omgivelsestemperatur kan ha på fargetemperatur og lysstyrke for å sørge for stabil fargevirkning.
 
Individuelt justert fra fabrikken
Gammanivået for hver enkelt ColorEdge-skjerm justeres på fabrikken. Dette gjøres ved å måle R, G og B gammaverdier fra 0 – 255, og deretter brukes skjermens 16-bit look-up table (LUT) til å velge de 256 mest egnede tonene for å oppnå ønsket verdi.
 
Reproduserer nesten hele Adobe RGB-fargeområdet
Totalfargerom på 120% Adobe RGB. Mot Adobe RGB reproduserer 99 % av fargeområdet slik at bilder som er tatt i RAW kan konverteres til Adobe RGB, og bilder som er tatt i Adobe RGB vil bli vist korrekt. Fargene i fotografier av klar blå himmel og fyldig grønne skoger blir gjengitt i naturtro farger, på en måte som ikke er mulig på skjermer med sRGB-fargeområde. Det store fargeområdet sikrer også at skjermen reproduserer nesten hele ISO-coated og US web-coated CMYK-fargeområdene som brukes ved trykking. 98% av DCI-P3 fargerom brukt i post production.

Enkel og nøyaktig kalibrering med ColorNavigator
Den medfølgende ColorNavigator-programvaren gjør kalibreringen både enkel og rask. Du legger bare inn målverdier for lysstyrke, hvitpunkt og gamma. Den innebygde sensoren drar direkte nytte av skjermens look-up table (LUT) og oppretter en ICC-profil i løpet av minutter. Du kan alltid laste ned siste versjon av ColorNavigator gratis her på eizo.com.
 
Forutsigbare farger med alle medier
Når innhold skal publiseres på så mange forskjellige typer trykte og digitale medier, er det kritisk at du vet hvordan fargene vises for kundene dine. En ColorEdge-skjerm og den medfølgende ColorNavigator-programvaren sørger for nettopp dette fordi den er designet for både softproofing og emulering av digitale enheter. Det gir deg sammen med proofing funksjonene i Adobe Photoshop, Lightroom, InDesign og Illustrator muligheten til å "forutse" hvordan fargene fremstår for kundene, uansett om du produserer innhold for trykte medier som bøker og magasiner, eller for digitale medier som tablet-PC, smarttelefoner og notebook-PC.
 
Innebygde fargerom
Fire innebygde fargerom i skjermen. Custom, Adobe RGB, sRGB og Calibration, disse kommer fram under Mode knappen på skjermen. CAL1, CAL2 og CAL3 er Default / det største fargerommet skjermen kan gjengi. Og med medfølgende Color Navigator 6 kalibreringsprogram kan man laste inn et mye brukt fargerom / ICC-profil som blir tilgjengelig direkte i skjermen eller etterlikne fargerommet til et nettbrett.
Eizo True Black
I samsvar med DCI standard har ColorEdge CG2730  et høyt kontrastforhold på 1500: 1 * for å produsere ekte sort som ellers er vanskelig å vise på en vanlig LCD-skjerm. Når du ser på skjermen fra en vinkel i et svakt opplyst rom kan mørke toner vanligvis virke blast  som skyldes visningsegenskapene til LCD-baklys. Eizo ColorEdge CG-serien er utstyrt med en utviklingshemming film som gir toner til å beholde sin dybde selv sett fra en vinkel.
 
Flere innganger
DisplayPort-, HDMI- og DVI-D-innganger er inkludert for tilkobling til forskjellige typer grafikkort. HDMI-inngangen gir deg også mulighet til direkte tilkobling til digitalkameraer. To oppstrøms USB-porter gir deg muligheten til å koble til to datamaskiner samtidig slik at det ikke er nødvendig å koble til USB-kabelen på nytt når du bruker ColorNavigator-programvaren eller skifter mellom to datamaskiner.

Jevn visning av video
For videoredigering eller post-production finnes det en overdrive-krets som reduserer grå-til-grå responstid til 13 ms og sikrer at bevegelige bilder ser rene og skarpe ut, med et minimum av skyggebilder.
 
Skjermfot
 Juster skjermen til den mest komfortable vinkelen for deg selv, og forskyv den for å vise arbeidet ditt til kolleger eller kunder. Skjermen leveres med en allsidig fot som kan justeres i høyde, tilt og sving samt portrettvisning.
 
Ny design
ColorEdge CG2730 har fått slankere design, mindre skjermkant og bærehåntak. Tre stk. USB 3.0 porter vsa skjermen for enkel tilkobling av smarttelefon, tastatur og Wacom tegnebrett

 1080/24p avspilling
Video tas vanligvis opp med 24 bilder/sekund og ser unaturlig ut ved avspilling på en vanlig skjerm som viser 60 bilder/sekundet. HDMI inngangen støtter visning av videosignaler med 1080/24p bilder/sekund slik at du kan redigere videoen slik den er ment å bli vist.

I/P-konvertering
HDMI-inngangen støtter I/P (interlace/progressive)-konvertering for konvertering av interlace-signaler fra TV og video til progressive signaler for flimmerfri visning.
 
5 års garanti
Skjermen er støttet av en 5-års produsentgaranti som dekker alle komponenter inkludert LCD-panelet. EIZO kan gjøre dette fordi produktene produseres i EIZOs egen fabrikker. Det gjør at EIZO kan holde nøye kontroll med produksjonskvaliteten og sørge for at skjermene bygges for å vare i 5 år. ¨
 
Award
Eisa Award 2018, beste foto-skjerm
 

Technical data

   • 27-inch wide gamut LCD with 2560 x 1440 pixels (WQHD) to deliver ultra-sharp details
   • EIZO microchip ensures precise, consistent, and lasting colour display
   • Wide gamut covering 99% of the Adobe RGB gamut as well as 98% of the DCI-P3 colour range
   • Integrated measurement sensor for fully automatic self-calibration
   • Precise hardware calibration of brightness, white balance, and gamma
   • Digital Uniformity Equaliser for perfect luminance distribution and colour purity
   • Colour precision with 16bit look-up-table and up to 10bit colour reproduction
   • Temperature-controlled adjustment of colour drift and brightness
   • DisplayPort, DVI-D, and HDMI ports
   • ColorNavigator calibration software and light protection shields included in delivery

 Link:

https://www.eizo.se/coloredge/cg2730/

 

 

Eizo ColorEdge 27»

CS2730

CG2730

CG279X

 

Innebygget kalibrator

Nei

 Ja*

* = støtter ikke GrayBalance

Ja

 

GrayBalance kalibrering

med X-Rite i1 Display Pro, ColorMunki Photo

med X-Rite i1 Display Pro, ColorMunki Photo

Ja

 

Eizo TrueBlack Panel

Nei

Ja

Ja

 

Porter

DP, HDMI, DVI-I

DP, HDMI, DVI-I

USB-C, DP, HDMI 2.0, DVI-I

 

 

10-Bits PC-signal

via DisplayPort

via DisplayPort

via DP, USB-C, HDMI 2.0

 

Innebygget video fargerom

Nei

Nei

User, BT2020, BT709, DCI, PQ_DCI, PQ_BT2100, HLG_BT2100

 

Innebygget foto fargerom

CAL (Native), Adobe RGB, sRGB, EMU (emulation)

CAL (Native), Adobe RGB, sRGB, EMU (emulation)

CAL (Native), Adobe RGB, sRGB, EMU (emulation)

 

3-D LUT

Nei

Nei

Ja

 

Inkl. skjermhood

ekstra tilbehør

Ja

Ja

 

Kabler inkludert

Mini DP til DP, DVI til DVI

Mini DP til DP, DVI til DVI

USB-C til USB-C, DP til DP

 

 * = støtter ikke GrayBalance kalibrering