Epson SureColor SC-P7500, 12-farger, 24 tommer, profesjonell storformatskriver

SURECOLOR SC-P7500 STD er en 24-tommers profesjonell skriver med konsekvent produksjon av høy kvalitet, nøyaktige og holdbare fotografier, kunsttrykk og prøvetrykk på et bredt utvalg av medier. Denne storformatskrivereren gjøres enda mer fullkommen av Epsons UltraChrome Pro12-blekksett med K3-teknologi som leverer begge de svarte blekkene samtidig og inkluderer oransje, grønn og fiolett, noe som gir brukeren imponerende fargenøyaktighet. Alt er utformet for å fungere perfekt sammen; Epson tilbyr en komplett løsning – skriver, blekk, underlag, programvare og støtte

Les merShow less
Tilbud
3 på lager
kr 31,990.00 (inkl. mva) kr 35,500.00
Levering 1-4 dager
Referanse:
C11CH12301A0
Merke:
 

Handle nå, betal senere- velg faktura i kassen

 

Alltid god pris på frakt- se våre fraktpriser i kassen

 

Norsk nettbutikk- vi følger kjøpsloven ift. retur og angrerett

Ønskeliste
Beskrivelse

Enestående kvalitet – allsidig bruk

SureColor SC-P7500 (24 tommer) er Epsons første 12-fargers storformatskriver og tilbyr Epsons bredeste fargespekter noensinne med 99 % Pantone-dekning.


Perfekt samarbeid

SureColor SC-P7500 (24 tommer) er utviklet for fotografer og kunstnere, da den tilbyr pålitelig gjengivelse for profesjonell kontroll og en rask gjennomstrømning for produksjon av høyt volum. Denne storformatskrivereren gjøres enda mer fullkommen av Epsons UltraChrome Pro12-blekksett med K3-teknologi som leverer begge de svarte blekkene samtidig og inkluderer oransje, grønn og fiolett, noe som gir brukeren imponerende fargenøyaktighet. Alt er utformet for å fungere perfekt sammen; Epson tilbyr en komplett løsning – skriver, blekk, underlag, programvare og støtte.


Kreativ frihet, konsekvente resultater

Profesjonelle fotografer og produksjon av kunst krever høyest mulig utskriftskvalitet for å oppfylle forventningene til kresne kjøpere. I tillegg til 12-fargers blekksett bruker de Epson-designede, avanserte skrivehodene opptil 800 dyser for hver farge for nøyaktig punktplassering. De kombinerer høyhastighetsproduksjon med kvalitet, takket være μTFP12-skrivehodet med 300 dpi-oppløsning og 12 kanaler. Bildene drar også fordel av jevne graderinger og nøyaktig reproduksjon av tekstur.


Fordi presisjon er viktig

Epson har hevet bransjestandarden for emballasje- og kontraktkontroll, der presisjon er viktig. Med fargemåling, kontroll og korreksjonsteknologi kan brukere arbeide med mer effektivitet og større tillit. En valgfri SpectroProofer med fotospektrometer fører til raskere og mer nøyaktig fargemåling, og den innebygde fargekontrollen er fullstendig automatisert. Kort sagt er resultatene usvikelig forutsigbare.


For å holde hjulene i gang

En rekke intelligente funksjoner forbedrer produktiviteten takket være minimale vedlikeholdskrav.Epsons unike dysekontrollmønster (NVT) og støvforebygging betyringen feilutskrifter, selv for bruk kun av og til, og PrecisionCore-teknologiensikrer at kvalitet og detaljer ikke går tapt. Med skriverens interne blekkbuffer og undertank kan du bytte blekkpatroner etter at den pågående utskriftsjobben er ferdig, og det er nå ikke lenger nødvendig å bytte svart blekk takket være det 12-kanals skrivehodet. Det er også enkelt for brukerne å utføre vedlikehold selv, med manuell rengjøring av skriverhodenes topp og ende og bytting av den kantfrie platen.


Brukervennlig

Det svært intuitive, brukervennlige grensesnittet eliminerer gjetting, slik at du kan fokusere på det du gjør best. Panelet med 4,3 tommer stor LCD-berøringsskjerm har en rekke konfigurasjonsalternativer, inkludert en stor visning av utskriftsstatus, som gjør det enkelt å se den på avstand, og en opplyst papirbane for å følge med på utskriftsprosessen. Utskriftene lander på en beskyttelsesduk med den trykte siden av mediet opp, slik at du ikke trenger å bekymre deg for riper. Epson Media Installer-verktøyet muliggjør rask og enkel registrering av medier.

Nøkkelegenskaper:

  • Kvalitetseffekt (opptil 24 tommer): Epsons UltraChrome Pro12-blekksett med K3-teknologi
  • Black Enhance Overcoat
  • Produktivitet: Virkelig imponerende produksjonshastigheter
  • Driftssikkerhet: Dyseverifiseringsteknologi og støvforebygging
  • Brukervennlig: 4,3 tommers LCD-panel med berøringsskjerm og brukervennlig grensesnitt
  • Fargenøyaktighet: Bredt fargespekter med 99 % Pantone-dekning
  • Ingen kostnad /swopping) av blekk mellom Matte Black og Photo Black
  • 3 ganger raskere utskrift vs P6000 og P7000
  • Største fargerom noensinne, dvs mest fargenyanser på en storformat blekkskriver
  • Nyeste utviklet printhode 


Aktuelt


Video hos Fotograf Arne Beck i Bergen: Black Enhhanced Overcoat på Moab Slickrock Pearl 260
Video fra Epson: Product Tour: Epson® SureColor® P9570 | P7570 24" and 44" Printers
Video for enkel vedlikehold av Epson SC-P7500 / P9500:Rengjøre CAP station: https://www.youtube.com/watch?v=BnpfbM8JmAcRengjøre rundt printhode: https://www.epson.no/viewcon/corporatesite/kb/index/2329Alignement (stille inn printhodet "i senter av kikkertsiktet): https://www.youtube.com/watch?v=LJpgP85xjoc
Bytte ut putene for å forhindre blekksøl ved kantøs utskrift: https://www.profildata.no/hjem/1157-epson-borderless-replacement-pad-kit.html


Review fra Marc Boehmer - Product manager

Marc Boehmer, product manager pro photo/printer, Epson Europe, forklarer: «For å produsere virkelig nyskapende produkter må vi forstå hva kundene trenger, og hva de ikke trenger. Dette gjør det mulig for oss å bygge skrivere uten overflødig teknologi – og fokusere på det som betyr mest for de som bruker dem, hver dag. Med tanke på dette tror jeg at vi har oppnådd noe spesielt som gir større kreativ frihet og nye potensielle forretningsmuligheter for våre brukere.» Han legger til: «Det å kunne tilby tolvfargers fotoskrivere er noe helt nytt for oss i Epson. Dette suppleres videre med imponerende utskriftshastigheter, utskriftskvalitet og et brukervennlig grensesnitt. Alt er designet for å fungere perfekt sammen i en komplett løsning – skriver, blekk, underlag, programvare og støtte.»

Les merShow less
Produktdetaljer
C11CH12301A0
2 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn