Epson SureColor SC-P8500D 44''

Superrask foto- og plakatskriver

Bygd på 12 fargers skriveren Epson SureColor P9500 med samme printhode men med 2x sett med 6 fargers blekk gir P8500 fenomenal hastighet kombinert med høy utskriftskvalitet og lave driftskostnader. Ideell for deg som ønsker den raskeste og rimeligste utskriften av foto og plakater i svært høy kvalitet. Print ut bilder og plakater mens kunden tar en kaffekopp.

.

Husk at du får 1 times fri support for korrekt oppsett, ved kjøp av skjerm og printer hos oss!

Les merShow less
0 på lager
kr 65,900.00 (inkl. mva)
Bestillingsvare
Referanse:
223571
Merke:
 

Handle nå, betal senere- velg faktura i kassen

 

Alltid god pris på frakt- se våre fraktpriser i kassen

 

Norsk nettbutikk- vi følger kjøpsloven ift. retur og angrerett

Ønskeliste
Beskrivelse

SureColor SC-P8500D

SC-P8500D er utviklet for høyvolums posterproduksjon og printvirksomheter som tilbyr storformatsfotoutskrifter som selvtjeneste. Seksfargers Ultrachrome Pro6-blekket har matt-sort og foto-sort i tillegg til et nytt grått blekk for jevne graderinger og redusert korntetthet pluss Cyan, Magenta og Yellow. Epson sier at denne nye blekkteknologien gir samme variasjoner og fargerom som 8-fargers blekkskrivere.

.

To ruller

Utformet for brukere som leter etter en kompakt og stilig skriver med to ruller som tilbyr det høyeste nivået av sikkerhet sammen med eksepsjonell produktivitet og bildekvalitet. Rullene kan være i ulik bredde og mediatype.

.

Slank og diskre - kan brukes som prøvenbenk

Slank og diskré, passer sømløst inn i de fleste arbeidsmiljøer. Den flate baksiden av skriverne gjør at de kan oppbevares tett mot veggen, og den flate overflaten kan brukes som prøvebenk og stasjon.

.

Brukeropplevelse

Brukeropplevelsen er forenklet med alt tilgjengelig fra forsiden av skriverne – et intuitivt brukergrensesnitt, uttrekkbar kurv og forbruksmateriell – alt uten å måtte flytte skriveren fra den praktiske plasseringen.

.

Produktiveitet

Produktiviteten er optimert takket være 2,64-tommers PrecisionCore MicroTFP-skrivehode, Variable Sized Droplet-teknologi og Nozzle Verification Technology. En ny, forenklet funksjon for automatisk lasting av ruller gjør medieinstallasjon uanstrengt kombinert med automatisk mediebytte mellom ruller, og den valgfrie produksjonsstableren legger til en etterbehandlingsløsning som stabler utskrifter fra opptil 2 hele ruller.

.

Sikkerhet

Sikker utskrift er sikret takket være et stort utvalg av forbedrede IT- og sikkerhetsfunksjoner. Sikker kommunikasjon med nettverksautentisering, databeskyttelse og enhetstilgangskontroll betyr at svært konfidensielle dokumenter kan beskyttes. Å støtte Open Platform lar kunder jobbe med ISV-er for å skreddersy utskriftsløsningene sine, og sentrale administrasjons- og sporingsapplikasjoner som Epsons Cloud Solution PORT og programvareverktøy tillater sentral styring av eksterne trusler, noe som gjør disse skriverne ideelle for kommersielle virksomheter.

.

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=tKXRjui_Dqk

.

https://www.youtube.com/watch?v=1XVkhxuJ48E

.

Blekk:

Epson Matte Black 350 ml, 

Epson Photo Black 350 ml,

Epson Gray 350 ml,

Epson Cyan 350 ml,

Epson Magenta 350 ml,

Epson Yellow 350 ml,

Epson Matte Black 700 ml, 

Epson Photo Black 700 ml,

Epson Gray 700 ml,

Epson Cyan 700 ml,

Epson Magenta 700 ml,

Epson Yellow 700 ml,

Tilbehør:

Epson sheet stand

Epson Adobe Postcript L3 RIP, med 320 GB harddisk

Mirage 4.5x Adobe Postscript Level 3 RIP

Les merShow less
Produktdetaljer
223571
3 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn