×

Moab Entrada Natural 300 17"x25" (43,18cmx63,5 cm) 50 ark

Et prisvinnende kunstfotopapir laget av 100% bomull. Entrada serien finnes i to fargenyanser, natural og bright. Natural er produsert uten optiske hvite blekemidler, og gir varme svart/hvitt-utskrifter og myke fargeutskrifter. Den matte overflaten gir dybde, naturlige kontraster og en kunstnerisk effekt til bildene dine. Moab Entrada er USA´s mest solgte bomullspapir, og kan brukes på skrivere fra Epson, Canon og HP.

Moab Entrada Natural 300 er nesten et identisk papir med Epson FineArt Cotton Natural 300. Moab har bedre coating noe som gir dypere skyggepartier og bedre fargemetning på utskriften.

Les merShow less
7 på lager
kr 3,900.00 (inkl. mva)
Levering 1-4 dager
Referanse:
R08-ERN300172550
Merke:
Ønskeliste
Beskrivelse

Moab Entrada Natural tilhører den prisvinnende Entrada-serien som satt Moab på kartet. Entrada Natural er produsert uten optiske hvite blekemidler, som gir varme svart/hvitt-utskrifter og myke fargeutskrifter. Den matte overflaten gir dybde, naturlige kontraster og en kunstnerisk effekt til bildene dine. Dette naturlige syre- og ligninsfrie papiret gir et utvidet fargespekter, naturlige kontraster og dype sortnivå. Kompatibelt med både dye- og pigmentblekk, og holdbart i generasjoner dersom du velger arkivblekk. Moab Entrada er valgt av tusenvis av kunstnere og fotografer over hele verden og er USA´s mest solgte bomullspapir. Produsert i USA.

.

Brukertips

Moab Entrada 190 gram og 300 gram er tosidig, slik at du kan snu arket hvis printeren (eller du) feiler utskriften. NB! 290 gram er bestrøket på en side. Kan brukes med skrivere fra Epson, Canon og HP. Bomullspapir må behandles forsiktig. Det anbefales å bruke Rauch Artist Line Shield Spray for å beskytte bildene dine. 

.

Bruksområder 

Kunstfoto/ FineArt, portrett, grafisk kunst, evigvarende foto.

.

Egenskaper

Materiale: 100% Bomull

Vekt: 300 gsm

Tykkelse 22.5 mil = 0,5715 mm

Hvithet RTM-0013: 84%

OBA: Nei

Syrefri: Ja

PH: 8

Overflate: Matt

Vann-avstøtende 

Dobbeltsidig

 

.

ICC-Profile 

HTTPS://WWW.MOABPAPER.COM/ICC-PROFILES-DOWNLOADS

 79,96
Les merShow less
Produktdetaljer
R08-ERN300172550
16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Del

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn