Moab Entrada Bright 300, 24"x30 tommer, 25 ark, tosidig, kritthvitt kunstfotopapir

Et tosidig, bomullsbasert og syrefritt kunstfotopapir med kritthvit overflate. Leverer spesielt godt med lyse/hvite motiver. Gir dype svart/hvitt-bilder og klare fargeutskrifter. 24 x 30 tommer gir deg ark på 61 cm x 76 cm. Arkene er coated på begge sider slik at du kan snu arket om du eller printeren feiler utskriften, eller at du kan lage en bok på stafeli. Moab Entrada er USA´s mest solgte bomullspapir. Kan brukes med skrivere fra Epson, Canon og HP.

Les merShow less
0 på lager
kr 3,750.00 (inkl. mva)
Levering 2-4 uker
Bestillingsvare
Referanse:
R08-ERB300243025
Merke:
 

Handle nå, betal senere- velg faktura i kassen

 

Alltid god pris på frakt- se våre fraktpriser i kassen

 

Norsk nettbutikk- vi følger kjøpsloven ift. retur og angrerett

Ønskeliste
Beskrivelse

Moab Entrada Bright tilhører den prisvinnende Entrada-serien som satt Moab på kartet. Entrada Bright er et kritt-hvitt papir som er ideelt for lyse motiver (f.eks hvit brudekjole, hvit skjorte, hvit snø, hvit vegg). Dette naturlige syre- og ligninsfrie papiret gir et utvidet fargespekter, naturlige kontraster og dype sortnivå. Det leverer derfor dype svart/hvitt-utskrifter med tydelige kontraster og svært klare fargeutskrifter. Kompatibelt med både dye- og pigmentblekk, og holdbart i generasjoner dersom du velger arkivblekk. Moab Entrada er valgt av tusenvis av kunstnere og fotografer over hele verden og er USA´s mest solgte bomullspapir. Produsert i USA.

.

Brukertips

Lag et arkformat som heter 24" x 30" og gi den målene 609,6 mm x 762mm. På eldre drivere / skrivere sett paper Thickness på 5 og PlatenGap på Wide. På nyere skriverdrivere ala Epson SureColor P7500 og P9500 bruk Epson Media Installer og sett Paper Thickness på 0,5715mm.

.

Entrada 190 gram og 300 gram er tosidig, slik at du kan snu arket hvis printeren (eller du) feiler utskriften. NB! 290 gram er bestrøket på en side. Kan brukes med skrivere fra Epson, Canon og HP. Bomullspapir må behandles forsiktig. Det anbefales å bruke Rauch Artist Line Shield Spray eller Gel for å beskytte bildene dine og Rising Museum Board for innramming og visning.

.

Bruksområder 

Kunstfoto / FineArt, portrett, grafisk kunst

.

Egenskaper

100% Bomull

300 gsm

Tykkelse 22.5 mil = 0,5715 mm

Lyshet D65 103

Inneholder OBA

Syrefri

PH 8

Matt overflate

Vann-avstøtende 

Dobbeltsidig

 

 .

ICC-Profile 

HTTPS://WWW.MOABPAPER.COM/ICC-PROFILES-DOWNLOADS

Les merShow less
Produktdetaljer
R08-ERB300243025
16 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn