Epson SureColor SC-P5000, 11 farger, 17 tommer.

SURECOLOR SC-P5000 STD

Helt naturtro farger

Allsidig og pålitelig prøvetrykk-, foto- og kunstskriver med utmerket Pantone nøyaktighet.

SC-P5000 er målrettet mot to primære bransjesektorer – prøvetrykk for annonsører, produsenter og emballasjedesignere, og utskrift i gallerikvalitet for profesjonelle fotografer og kunstnere. Skriveren kan leveres i to mulig oppsett – med fiolett blekk for prøvetrykk eller med et LLK-blekksett for kunst og fotografi.

Tilbud
kr 23,490.00 kr 25,700.00 -kr 2,210.00
Inkl. MVA , Levering 2-4 uker
Bestillingsvare
Referanse:
C11CF66001A0
Merke:
Ønskeliste
Beskrivelse

Utmerket driftssikkerhet

SC-P5000 har en rekke nye og forbedrede funksjoner for driftssikkerhet som sikrer jevn drift.

Nye deksler og forseglinger bidrar til å redusere støvinntrenging, og rengjøring med tidtaker, forbedret automatisk dysekontroll og veiledet rengjøringsprosedyre gir garantert driftssikkerhet og begrenset svinn.

Enestående fargegjengivelse

SC-P5000 gir en av de mest nøyaktige fargegjengivelsene på markedet og gir en nøyaktig gjengivelse på opptil 99 % av Pantone Solid Coated Colours1. Selskapets farger, fargesterk kunst og naturlige fargetoner i fotografier gjengis perfekt.

Svært god utskriftskvalitet

Utskriftskvaliteten til SC-P5000 er like suveren som fargenøyaktigheten, takket være Epsons avanserte skrivehodeteknologi, som uten problemer lager holdbare utskrifter med høy oppløsning. Dråpestørrelsen på 3,5 pl og oppløsningen på 2880 × 1440 dpi sikrer skarpe, detaljerte resultater, og UltraChrome HDX-blekk gir større fargespekter, økt optisk tetthet og forbedret lysekthet.

Enkel å bruke

SC-P5000 er utformet for å sikre rask og enkel installering og mediehåndtering. En intern sensor for fargekalibrering og SpectroProofer (tilleggsutstyr) sørger for konsekvente farger over tid. Enkel veksling mellom medier, en trinnvis veiledning for mediehåndtering på skriverskjermen og enkel feilsøking gjør at det ikke er nødvendig med noen spesiell opplæring for å bruke skriveren.

Produktdetaljer
C11CF66001A0

Spesifikke referanser

4 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn