Blogg kategorier
De siste kommentarene
Ingen kommentarer
Søk i blogg

PDlab og BPNgalleri

En 20 år gammel idé er nylig født! Jeg starter sammen med mine to døtre Pernille og Terese BPNgalleri- Bilder På Nett og Profil Data Lab.

Profil Data lab

Vi har flyttet inn i nye lokaler på 657 Oslo og har endelig åpnet det mange av våre faste kunder har hørt om i en del år- Profil Data lab! Vi har den beste storformat skriveren som er tilgjengelig for øyeblikket, Epson SureColor P9500. Vi kan printe i storformat på ruller opp til 44 tommer (111,8 cm) bredde og ønskelig lengde. Mindre format og som feks. takkekort på bomullspapir blir produsert på nyeste Epson P900. Fokuset når vi printer er WYSIWYG (What You See Is What You Get) - nemlig å få skjerm og print til å bli like.

Vi printer både for privatkunder, bedrifter, kunstnere, fotografer, til utstillinger, til reklame og prøvetrykk.  

Vi drives av lidenskapen for gode bilder på ekte foto- og kunstfotopapir. Vi hjelper kundene våre med å velge riktig papir til «akkurat det bildet». Papiret har ekstremt mye å si for det endelige resultatet. Våre favoritter er tykt og tynnere bomullspapir, japansk kunstfotopapir og barytapapir. Disse er alle arkivbestandig, som betyr at printet vil holde seg uforandret over mange år. Vi har også syntetisk papir som feks. tåler å henge utendørs eller billigere papir dersom en ønsker masseproduksjon. 

I tillegg til dette produserer PDlab også for vårt nyåpnede nettgalleri, bilder på nett.

BPNgalleri

BPN står for Bilder På Nett, et nettgalleri hvor man kan bestille fotokunst fra fagfotografer, kunstnere og fotoentusiaster. BPN er drevet av Profil Data, vi presenterer, selger og printer bilder. I vår base representerer vi en variert gruppe utstillere, som trenger hjelp salg og kundehåndtering. Fotokunstnere som trenger en prolab så fargene på prinsen blir best mulig. Fotoentusiaster som ikke har tid til å gjøre business ut av sin hobby. Yrkesfotografer som lager kunst på siden.

Prints er signerte, nummererte og selges i begrensede opplag (foruten om plakatprint). Vi bruker akrivbestandig, syrefri blekkpenn til nummerering. Dette sikrer et arkivbestandig print, da blekk fra kulepenn kan sverte over tid. Nummeret, feks 3/10, opplyser om eksemplar og at opplaget er begrenset. Ved begrenset opplag kan kunstneren ikke overskride det gitte opplaget.

Vi produserer ikke før det er gjort bestillinger, så det koster ingenting ekstra å stille ut via BPN. Kostnader ifb. med drift av nettside og produksjonskostnader (papir, blekk, slitasje på printer etc.) er inkludert. Vi selger kunst i kunstnerens navn og kunstneren har eiendomsrett til de enkelte kunstverk, inntil de er solgt av oss.

Ønsker du å stille ut? 

Send en mail til hei@bpngalleri.no

Legg igjen en kommentar
Skriv et svar

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn