SUPPORT OG KJØPSHJELP

Kontakt oss
Du kan kontakte oss for info og bestillinger på telefon eller mail oppgitt nederst på siden. Til tider kan det være hektisk på telefonen/support. Da anbefaler vi å sende oss mail via linken "kontakt oss». Normal svartid er 1-2 virkedager. 


Kundeinfo
 

Opplysninger du gir til oss vil ikke bli gitt videre og er bare tilgjengelige for personer tilknyttet oss. Du kan når som helst be om at opplysninger om deg slettes. I forbindelse med bestillingen, godtar du at vi lagrer og bruke informasjonen din. Vi gjør dette for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg. Vi dokumenterer også all kommunikasjon vi har med deg via e-post, for å kunne tilby tjenesten som du forventer av oss. 

Juridisk ansvarlig for denne nettbutikken er:

966745916 

PROFIL DATA Per Arnfinn Persen

0580 OSLO

 

SIKKER BETALING

Hvem kan handle på nett?
For å kunne handle på nett hos oss må du være minimum 15 år. Er du under 15 år må du få en myndig person til å bestille for deg. Dersom du ønsker å handle på kreditt må du være over 18 år.

Trygt kjøp
Vi har som mål å ha den absolutt beste sikkerhet rundt salg på internett, håndtering av personopplysninger og betaling. Vi har derfor tilpasset vår virksomhet til kravene norske myndigheter, gjennom Distansehandel Norge, har satt for trygg internett handel. 

Betaling
Vi benytter Wordline (Lignende Klarna) i vår nettbutikk, som betyr at du kan velge mellom å betale med VISA/bankkort, delbetaling, faktura og Vipps. Betaler du med kort vil du bli belastet når din pakke blir sendt fra oss. Dersom du tar direkte kontakt med oss for ordrebestilling sender vi som standard faktura. 

Alle våre priser er oppgitt i Norske kroner. Moms på 25% inngår i alle priser. Ingen andre avgifter enn det som står som totalsum i kassen tilkommer ved kjøp, utenom ved spesialbestilling fra leverandør hvor vi foretar etterfakturering av fraktpris.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Del

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn