EIZO ColorEdge CG2730 27" innebygget 1-D kalibrator & inkl. skjermhood

Det fullt utstyrte ColorEdge CG2730 oppfyller behovene til de mest sofistikerte fotografer og designere med sitt True Black-panel, 16-biters LUT og lysbeskyttelse (inkludert i leveransen). I tillegg trenger ikke brukeren å bruke tid på vanlig kalibrering: Fullautomatisk kalibrering kan enkelt og bekvemt stilles til å kjøre om natten eller i helgen. Kos deg med farger akkurat som i originalbildet. 

Med innebygd kalibreringssensor, egen Eizo ColorNavigator kalibrerings-programvare, patentert utjevning av lysstyrken og mer, har CG2730 så å si alt en profesjonell bruker kan ønske seg av en skjerm. 

Les merShow less
Tilbud
18 på lager
kr 16,990.00 (inkl. mva) kr 18,200.00
Levering 1-4 dager
Referanse:
CG2730
Merke:
 

Handle nå, betal senere- velg faktura i kassen

 

Alltid god pris på frakt- se våre fraktpriser i kassen

 

Norsk nettbutikk- vi følger kjøpsloven ift. retur og angrerett

Ønskeliste(1)
Beskrivelse

Innebygd Self-Calibration-sensor

Automatiser kalibreringen med den innebygde SelfCalibration-sensoren som er plassert nede i skjermens frontpanel og svinger opp mot skjermen kun ved kalibrering. Denne sensoren eliminerer behovet for en tredjeparts kalibreringsenhet, og den fungerer også i portrettmodus. Ved å bruke enten OSD-menyen eller den medfølgende ColorNavigator-programvaren, kan du planlegge selvkalibrering av skjermen på bestemte tidspunkter. Selv om skjermen er slått av og kanskje ikke engang koblet til en datamaskin, utfører den planlagt selvkalibrering ifølge forhåndstinnstillingen.

  .

Samsvar med eksterne sensorer

Skjermen kan bringes i samsvar med måleresultater fra en ekstern kalibreringssensor. Når samsvar er oppnådd vil den innebygde sensoren automatisk rekalibrere til innstillingene. Dette er hensiktsmessig hvis skjermen brukes i et arbeidsmiljø sammen med andre ColorEdge-skjermer, og der man må bruke én måleenhet som en standard for all kalibrering.

 .

EIZO-utviklet ASIC som kjernekomponent

Alle ColorEdge-modeller leveres med en ASIC (application specific integrated circuit), som er utviklet av EIZO, for å tilfredsstille behovene i det grafiske markedet. ASIC har sine egne algoritmer som brukes til høypresisjons fargebehandling for å gi jevne fargetoner.

 .

Farger som er klare når du er klar

Fra tidspunktet da skjermen slås på tar det typisk 30 minutter eller mer før skjermens lysstyrke, kromatisitet og fargetonekarakteristikk stabiliseres. EIZO har redusert oppvarmingstiden med mer enn 80 % ned til bare 3 minutter. Når du skal kontrollere arbeidet ditt i et fotostudio eller ta med skjermen til et opptakssted, kan du komme i gang uten forsinkelser.

 .

Lysstyrke og fargestabilitet med DUE

Svingninger i lysstyrke og kromatisitet i forskjellige områder på skjermen er en vanlig egenskap for LCD-skjermer. For å motvirke dette har skjermen EIZO’s patenterte Digital Uniformity Equalizer (DUE)-teknologi innebygd, og den sikrer en Delta-E-differanse på 3 eller mindre over hele skjermen når den leveres fra fabrikken. Og nå sørger DUE også for å balansere ut påvirkningen som varierende omgivelsestemperatur kan ha på fargetemperatur og lysstyrke for å sørge for stabil fargevirkning.

  .

Individuelt justert fra fabrikken

Gammanivået for hver enkelt ColorEdge-skjerm justeres på fabrikken. Dette gjøres ved å måle R, G og B gammaverdier fra 0 – 255, og deretter brukes skjermens 16-bit look-up table (LUT) til å velge de 256 mest egnede tonene for å oppnå ønsket verdi.

  .

Reproduserer nesten hele Adobe RGB-fargeområdet

Totalfargerom på 110% Adobe RGB. Mot Adobe RGB reproduserer 99 % av fargeområdet slik at bilder som er tatt i RAW kan konverteres til Adobe RGB, og bilder som er tatt i Adobe RGB vil bli vist korrekt. Fargene i fotografier av klar blå himmel og fyldig grønne skoger blir gjengitt i naturtro farger, på en måte som ikke er mulig på skjermer med sRGB-fargeområde. Det store fargeområdet sikrer også at skjermen reproduserer nesten hele ISO-coated og US web-coated CMYK-fargeområdene som brukes ved trykking. 98% av DCI-P3 fargerom brukt i post production.

 .

Enkel og nøyaktig kalibrering med ColorNavigator

Den medfølgende ColorNavigator-programvaren gjør kalibreringen både enkel og rask. Du legger bare inn målverdier for lysstyrke, hvitpunkt og gamma. Den innebygde sensoren drar direkte nytte av skjermens look-up table (LUT) og oppretter en ICC-profil i løpet av minutter. Du kan alltid laste ned siste versjon av ColorNavigator gratis her på eizo.com.

  .

Forutsigbare farger med alle medier

Når innhold skal publiseres på så mange forskjellige typer trykte og digitale medier, er det kritisk at du vet hvordan fargene vises for kundene dine. En ColorEdge-skjerm og den medfølgende ColorNavigator-programvaren sørger for nettopp dette fordi den er designet for både softproofing og emulering av digitale enheter. Det gir deg sammen med proofing funksjonene i Adobe Photoshop, Lightroom, InDesign og Illustrator muligheten til å "forutse" hvordan fargene fremstår for kundene, uansett om du produserer innhold for trykte medier som bøker og magasiner, eller for digitale medier som tablet-PC, smarttelefoner og notebook-PC.

  .

Innebygde fargerom

Fire innebygde fargerom i skjermen. Custom, Adobe RGB, sRGB og Calibration, disse kommer fram under Mode knappen på skjermen. CAL1, CAL2 og CAL3 er Default / det største fargerommet skjermen kan gjengi. Og med medfølgende Color Navigator 6 kalibreringsprogram kan man laste inn et mye brukt fargerom / ICC-profil som blir tilgjengelig direkte i skjermen eller etterlikne fargerommet til et nettbrett.

  .

Ekte sort skjerm

I samsvar med DCI standard har ColorEdge CG2730  et høyt kontrastforhold på 1500: 1 * for å produsere ekte sort som ellers er vanskelig å vise på en vanlig LCD-skjerm. Når du ser på skjermen fra en vinkel i et svakt opplyst rom kan mørke toner vanligvis virke blast  som skyldes visningsegenskapene til LCD-baklys. Eizo ColorEdge CG-serien er utstyrt med en utviklingshemming film som gir toner til å beholde sin dybde selv sett fra en vinkel.

  .

Flere innganger

DisplayPort-, HDMI- og DVI-D-innganger er inkludert for tilkobling til forskjellige typer grafikkort. HDMI-inngangen gir deg også mulighet til direkte tilkobling til digitalkameraer. To oppstrøms USB-porter gir deg muligheten til å koble til to datamaskiner samtidig slik at det ikke er nødvendig å koble til USB-kabelen på nytt når du bruker ColorNavigator-programvaren eller skifter mellom to datamaskiner.

 .

Jevn visning av video

For videoredigering eller post-production finnes det en overdrive-krets som reduserer grå-til-grå responstid til 13 ms og sikrer at bevegelige bilder ser rene og skarpe ut, med et minimum av skyggebilder.

 .

1080/24p avspilling

Video tas vanligvis opp med 24 bilder/sekund og ser unaturlig ut ved avspilling på en vanlig skjerm som viser 60 bilder/sekundet. HDMI inngangen støtter visning av videosignaler med 1080/24p bilder/sekund slik at du kan redigere videoen slik den er ment å bli vist.

 .

I/P-konvertering

HDMI-inngangen støtter I/P (interlace/progressive)-konvertering for konvertering av interlace-signaler fra TV og video til progressive signaler for flimmerfri visning.

 .

Skjermfot

Juster skjermen til den mest komfortable vinkelen for deg selv, og forskyv den for å vise arbeidet ditt til kolleger eller kunder. Skjermen leveres med en allsidig fot som kan justeres i høyde, tilt og sving samt portrettvisning.

 .

Nytt design

ColorEdge CG2730 har fått slankere design, mindre skjermkant og bærehåndtak. Tre stk. USB 3.0 porter vsa skjermen for enkel tilkobling av smarttelefon, tastatur og Wacom tegnebrett

 .

5 års garanti

Skjermen er støttet av en 5-års produsentgaranti som dekker alle komponenter inkludert LCD-panelet. EIZO kan gjøre dette fordi produktene produseres i EIZOs egne fabrikker. Det gjør at EIZO kan holde nøye kontroll med produksjonskvaliteten og sørge for at skjermene bygges for å vare i 5 år.

 .

Kjøp ekstra kabler

Mac og PC med USB-C / ThunderBolt utgang bør kjøpe en USB-C til DisplayPort kabel.

Mac med Mini DisplayPort / ThunderBolt2 utgang bør kjøpe en Mini DisplayPort til DisplayPort kabel.

Mac brukere får 10-Bits PC signal over USB-C (ThunderBolt3), Mini DisplayPort (ThunderBolt2) og HDMI2 med MacOS 10.11 (El Capitan) eller nyere.

 .

Artikkel om 10-Bits PC signal

https://imagescience.com.au/knowledge/10-bit-output-support

  .

Nøkkelegenskaper

27 tommer, 2560 x 1440 piksler

innebygget 1-D LUT kalibrator - selvkalibrerende

hardware kalibrert for konsise og riktige farger over tid

utvidet fargerom som dekker både Adobe RGB og Display P3 (DCI-P3) fargerommet

6 presets fargerom hvorav 3 egendefinerte i CAL1, CAL2, CAL3

DisplayPort (10 bit), HDMI (8-bit), DVI-I (8-bit) 

10-bits PC-signal (1024 gråtoner/milliarder farger) over DisplayPort

DUE Calibrated (jevnt lys over hele panelet)

Eizo True Black Panel

16 bit LUT og kalkulasjon

2 USB Upstream (muliggjør hardwarekalibrerering fra to PC/Mac samtidig)

inklusiv skjermhood

ColorNavigator 6 eller 7 (lastes ned gratis fra Eizo.com)

Kabler som medfølger: DisplayPort til DisplayPort, HDMI til HDMI, USB A-B kabel for hardware-kalibrering, strømkabel

5-års garanti

Inklusiv 1-times gratis support over TeamViewer - slik at du får riktig kalibreringsoppsett av skjerm og Targets for bilder web, bilder til print og maks skjerm for arbeide med RAW filer. 

 .

1-times fri support

Kunder som kjøper Eizo skjerm av oss får 1-times gratis support over RemotePC til riktig kalibrering av skjerm og profiler for bilder til print, bilder til web og maks skjerm for RAW filer. Vi sørger og for at du bruker riktige hubber og kabler for 10-bits PC signal.

 .

Frakt

Varen blir sendt direkte fra Nordisk distribusjons-lager og leveres på dør (bedrift) / post i butikk (privatadresse) med Posten Bedriftspakke.

 .

Sammenlikning Eizo ColorEdge modeller:

https://drive.google.com/file/d/1qP8DVb2wal4BOKzz0Gn6tCw_DzBjT-ij/view?usp=sharing


 .

EIZO COLOREDGE tabell

Eizo ColorEdge

CS2731

CS2740

CG2730

CG279x

CG319

Piksler

2560 x 1440

3840 x 2160 piksler

2560 x 1440

2560 x 1440

4096 x 2160

Innebygget kalibrator (selvkalibrernde)

-

-

1-D LUT

3-D LUT (GrayBalance for nøytral gråskala)

3-D LUT (GrayBalance for nøytral gråskala)

Porter 

USB-C, DisplayPort, HDMI2, DVI-D

USB-C, DisplayPort, HDMI2, DVI-D

DisplayPort, HDMI, DVI-D

USB-C, DisplayPort, HDMI2, DVI-D

2 x DisplayPort, 2 x HDMI2

USB-Upstream

2 stk USB 3.1

2 stk

10-Bits PC signal (10 bits gir 1024 gråtoner)

USB-C, DisplayPort, HDMI2,

USB-C, DisplayPort, HDMI2,

DisplayPort

USB-C, DisplayPort, HDMI2,

DisplayPort, HDMI2

16-bit LUT

24-bits

Foto-fargerom i hardware

sRGB, Adobe RGB, CAL1, CAL2, CAL3, Custom

sRGB, Adobe RGB, CAL1, CAL2, CAL3, Custom

sRGB, Adobe RGB, CAL1, CAL2, CAL3, Custom

sRGB, Adobe RGB, CAL1, CAL2, CAL3

sRGB, Adobe RGB, CAL1, CAL2, CAL3

Video-fargerom i hardware

-

-

-

BT.2020, BT.709, DCI, PQ DCI, PQ BT.2100, HLG BT.2100,

Rec. 2020, Rec. 709, DCI, PQ DCI, PQ REC2100, HLG REC2100

RGB emulering i hardware

CMYK emulering i hardware

-

-

-

HDR-Gamma

-

med Firmware-oppdatering

-

HLG, PQ curve

HLG, PQ curve

DUE (Digital Uniformity)

Brightness drift correction

-

Temperature color drift correction

No flickering

Eizo True Black Panel

-

-

Eizo Color Navigator kalibreringsprogram

5-års garanti

Eizo skjermhood

ekstra

ekstra

Kalibrering og fargestyrings-hjelp fra Profil Data over TeamViewer

Les merShow less
Produktdetaljer
CG2730
12 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn