×

Moab Entrada Natural 185g 44"x22,9m rull

Et prisvinnende kunstfotopapir laget av 100% bomull- papiret som satt Moab på kartet. Produsert uten optiske hvite blekemidler, som gir varme svart/hvitt-utskrifter og myke fargeutskrifter. Den matte overflaten gir dybde, naturlige kontraster og en kunstnerisk effekt til bildene dine. Kan brukes på skrivere fra Epson, Canon og HP. Dette 100% rene bomullspapiret er billigst pr meter.

Les merShow less
5 på lager
kr 6,890.00 (inkl. mva)
Levering 1-4 dager
Referanse:
R08-ERN1854475R
Merke:
Ønskeliste
Beskrivelse

Moab Entrada Natural tilhører den prisvinnende Entrada-serien som satt Moab på kartet. Entrada Natural er produsert uten optiske hvite blekemidler, som gir varme svart/hvitt-utskrifter og myke fargeutskrifter. Den matte overflaten gir dybde, naturlige kontraster og en kunstnerisk effekt til bildene dine. Dette naturlige syre- og ligninsfrie papiret gir et utvidet fargespekter, naturlige kontraster og dype sortnivå. Kompatibelt med både dye- og pigmentblekk, og holdbart i generasjoner dersom du velger arkivblekk. Moab Entrada er valgt av tusenvis av kunstnere og fotografer over hele verden og er USA´s mest solgte bomullspapir. Produsert i USA.

  .

Brukertips

Moab Entrada 185 gram er ensidig og er billigere vs 190 gram ruller som er coated på begge sider. Kan brukes med skrivere fra Epson, Canon og HP. Bomullspapir må behandles forsiktig. Det anbefales å bruke UV Spray eller Gel for å beskytte bildene dine og Rising Museum Board for innramming og visning.

  .

Bruksområder 

Kunstfoto / FineArt, portrett, grafisk kunst, plakater

  .

Spesifikasjoner

100% Bomull

185 gsm

Tykkelse: 15,5 mil = 0,3937 mm

Hvithet: D65 84

Uten OBA

Syrefri

PH 8

Matt overflate

Vann-avstøtende 

Dobbeltsidig

 

  .

ICC-profiler til Epson, Canon og HP skrivere:

HTTPS://WWW.MOABPAPER.COM/ICC-PROFILES-DOWNLOADS

  .

Les merShow less
Produktdetaljer
R08-ERN1854475R
16 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn