X-Rite i1Display Pro

kr 2,710.00
Inkl. MVA - Forventet levering 2-4 dager
På lager 8 Produkter
Referanse:
EODIS3
Merke:
Ønskeliste
Beskrivelse

i1Display Pro er det ultimate verktøyet for kresne fotografer, profesjonelle designere og alle andre som krever det beste og den mest presise fargegjengivelsen på skjermen eller projektoren.

i1Display Pro tilbyr avanserte brukerdefinerte innstillinger, in-depth funksjoner for kvalitetskontroll, men også enkle forhåndsinnstilte bildemoduser. Velg mellom hastighet eller mikro-management, for å passe dine individuelle arbeidsflyt. For nåværende og fremtidige behov.

Kompatibel med Eizo ColorNaviagtor 6.01, for hardwarekalibrering av Eizo ColorEdge skjermer. Støtter alle Adobe RGB skjermer, glossyskjermer og laptopskjermer. Kalibreringssoftware for ubegrenset antall brukere.

i1 Display Pro inneholder et nyutviklet kolorimeter bundlet med programvare for skjerm- eller projektorprofilering. Det nye industriledende kolorimeteret bygger på et optisk system med spesialutviklede filter som gir førsteklasses resultat på alle moderne skjermteknologier og som dessuten kan oppdateres for fremtidige teknologier.

Det nye kolorimeteret kombinerer 3 funksjoner: måling av lyset i rommet, skjerm-- og projektorprofilering. En integrert diffusor for måling av lyset i rommet gjør at man enkelt kan måle lyset på arbeidsplassen. Rotér diffusoren og den forvandles til et bordstativ for projektorprofilering. Kolorimeteret monteres enkelt på skjerm ved hjelp av en integrert motvekt, som enkelt kan justeres.

i1 Display Pro leveres med neste generasjons programvare. Nye funksjoner som f.eks. "Ambient Light Smart Control" som automatisk måler og kompenserer for forandringer i lyset i omgivelsene, eller FlareCorrect som måler refleksjoner på skjermen og automatisk kompenserer for f.eks. en høyblank skjermflate.

i1 Display Pro gir best mulig resultat på alle moderne skjermteknologier, inkludert LED samt skjermer med utvidet fargerom (f.eks. AdobeRGB). Funksjonen ADC - Automatic Display Control - justerer automatisk skjermen for å ytterligere forenkle bruken.

Levering:

Sendes direkte til kunde fra Europeisk hovedlager med FedEx.

Produktdetaljer
EODIS3

Spesifikke referanser

16 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn