×

EIZO ColorEdge CG2700S 27" 2560x1440 piksler 10 bit PC signal

Dykk rett inn i kreativiteten din! Denne 27-tommers flaggskipsskjermen markerer en ny generasjon ColorEdge med et nytt eksteriørdesign. Med 2K WQHD (2560 x 1440) oppløsning, 400 cd/m2 høy lysstyrke og HDR gamma-støtte, gjengir skjermen innhold i bemerkelsesverdig detalj. USB Type-C®-tilkobling gir en strømlinjeformet opplevelse for profesjonelle innen fotografering, design, videoredigering og spillutvikling. Perfekt for brukere med MacBook Pro/Air og PC Notebook med USB-C port - kun koble til en USB-C kabel til din bærbare.

Les merShow less
Tilbud
3 på lager
kr 23,750.00 (inkl. mva) kr 24,999.00
Referanse:
CG2700S
Merke:
Ønskeliste
Beskrivelse

1 times fri support for riktig kalibrering og rimelig frakt

Bedriftskunder får levert skjermen til sin adresse. Privatpersoner får levert til Post i butikk. Vi sponser frakten med ca kr 390,-

Du får 1 time support (verdi kr 1400) over TeamViewer for riktig kalibrering og korrekt oppsett. Pluss veiledning til bruk riktige kabler for 10 bits signal.

.

Om CG2700S

CG2700S har 10 bits PC signal over USB-C, DisplayPort og HDMI2 - dette gir 1024 gråtoner/milliarder farger og eliminerer banding. Forhåndsinnstilte HDR-innstillinger for HLG og PQ gamma, utformet med den nyeste teknologien for videoproduksjon, bildebehandling og utskrifter. Takket være selvkalibreringen har du en skjerm som alltid gjengir korrekte farger for best resultat.

Din kreativitet

Denne 27-tommers nye toppmodellen markerer en ny generasjon ColorEdge med et nytt eksteriørdesign. Med 2K WQHD (2560 x 1440) oppløsning, 400 cd/m2 høy lysstyrke og HDR gamma-støtte, gjengir skjermen innhold i bemerkelsesverdig detalj. USB-C tilkobling gir en strømlinjeformet opplevelse slik at kreative innen videoredigering, spillutvikling, fotografering, design og mer kan stole på at denne skjermen leverer de mest presise fargene det har vært mulig å få til.

2K WQHD oppløsning

ColorEdge CG2700S viser med 2K WQHD (2560 x 1440) oppløsning. Den 27-tommers skjermen gir god plass til å vise Full HD-innhold i sin helhet med nok plass til å vise verktøylinjer, paletter og andre vinduer eller applikasjoner. Dette gjør skjermen allsidig for videoredigering, 3DCG-skaping, spillutvikling, fotografering og andre kreative felt. EIZO tilbyr også en 4K UHD (3840 x 2160) modell med ColorEdge CG2700X for brukere som er fokusert på 4K-innhold. (kommer senere i år)

En enkel USB-C kabel

ColorEdge CG2700S har USB Type-C-tilkobling som lar deg vise video, overføre USB-signaler og gi strøm til en tilkoblet enhet som et nettbrett eller en bærbar PC. Denne praktiske flerbrukstilkoblingen gjør det raskere og enklere å koble til når du flytter mellom arbeidsstasjoner eller jobber eksternt.

Strømforsyning

Kom i gang med å lage raskere og enklere enn noen gang med en enkelt kabeltilkobling via USB Type-C. Hold en MacBook Pro eller annen avansert bærbar datamaskin pålitelig ladet med 92 W strømforsyning. ColorEdge CG2700S lader pålitelig en MacBook Pro eller andre avanserte bærbare datamaskiner med 92 W strømforsyning. Dette eliminerer behovet for en bærbar datamaskins klumpete strømforsyningsenhet, og frigjør plass i vesken og på skrivebordet.

Stabil nettverkstilkobling

En LAN-port er bygget direkte inn i monitoren - du trenger ikke en dockingstasjon! Nå kan du dele kreative eiendeler over skyen eller utføre postproduksjonsarbeid eksternt med letthet. Mens mange moderne bærbare datamaskiner ikke er utstyrt med en dedikert LAN-port, har skjermen en direkte innebygd for stabil kablet tilkobling. Koble til en bærbar PC via USB Type-C gir tilgang til nettverket gjennom skjermen for å dele kreative eiendeler og filer, utføre postproduksjonsarbeid eksternt, og muliggjør nettverksbasert fargebehandling via ColorNavigator Network.

Selvkalibrerende med innebygd kalibrator

Den innebygde kalibreringssensoren sørger for at skjermen forblir fargenøyaktig. Kalibrer skjermen automatisk til angitte tider.  Datamaskinen trenger ikke å være tilkoblet - kalibrerte ICC-profiler synkes automatisk idet datamaskinen tilkobles. Et must for enhver skaper! ColorEdge var de første skjermene i verden som hadde en innebygd kalibreringssensor for fargekritiske applikasjoner. ColorEdge CG2700S sin innebygde sensor kan stilles inn til å kalibrere skjermen automatisk til angitte tider. Dette eliminerer behovet for en tredjeparts kalibreringsenhet og sikrer at skjermen forblir fargenøyaktig. I tillegg svinger sensoren inn på skjermen, tar minimalt med plass og lar deg fortsette å jobbe selv under kalibrering.

ColorNavigator 7 fargestyringsprogramvare

En skjerm må kalibreres med jevne mellomrom for å opprettholde fargenøyaktigheten - fordi lyset blir svakere og balansen mellom R, G og B endrer seg. EIZOs proprietære ColorNavigator 7-programvare gir en intuitiv og svært presis løsning for fargestyring. Den lar deg planlegge automatisk rekalibrering, kalibrere alle fargemoduser samtidig og utføre korrelasjon med eksterne sensorer for å matche studioets interne fargestyringsrammeverk. Kalibreringsinformasjon lagres på skjermen i stedet for i operativsystemet, slik at brukere ikke trenger å kalibrere på nytt selv når de bruker en annen PC. ColorNavigator Network Color Management Software gir sentralisert kvalitetskontroll (QC) av ColorEdge-skjermer for studioer, trykkerier og andre bedrifter i kreative yrker som jobber med delte prosjekter. Med NetAgent eller ColorNavigator 7 installert på arbeidsstasjonen, kan administratorer administrere flere ColorEdge-skjermer via nettleser som muliggjør kvalitetskontroll selv fra eksterne steder. ColorNavigator Network er vert på en sikker skyserver for å frigjøre deg fra den første investeringen og driftskostnadene ved å tilby din egen server.

Bredt fargespekter gjengitt til industristandarder

Skjermens brede fargespekter gjengir 98 % av DCI-P3-standarden som brukes i digital kino og støtter BT.2020-standarden som brukes i kringkasting. I tillegg dekker den 99 % av Adobe RGB-fargerommet, slik at bilder som er tatt i Adobe RGB vises riktig. Den dekker også nesten hele ISO-belagte og US web-belagte CMYK-fargerom som brukes i trykk.

3D LUT for nøyaktig fargevisning

Skjermen bruker en 3D LUT som justerer farger individuelt på et RGB-kubikkbord. Med den støttede ColorNavigator 7-programvarens emuleringsfunksjon kan skapere sjekke hvordan innholdet vil se ut for publikum. 3D LUT forbedrer også skjermens additive fargeblanding (kombinasjon av RGB), som er en nøkkelfaktor i dens evne til å vise nøytrale gråtoner.

10-bits samtidig skjerm

Ved å bruke USB-C, DisplayPort- eller HDMI2-inngangen tilbyr ColorEdge-skjermen 10-bits samtidig visning* fra en 16-bits oppslagstabell (LUT) som betyr at den kan vise mer enn én milliard farger samtidig. Dette er 64 ganger flere farger enn du får med 8-bits skjerm, noe som resulterer i jevne fargegraderinger og redusert Delta-E mellom to tilstøtende farger.

Et grafikkort og programvare som støtter 10-bits utgang er også nødvendig for 10-bits skjerm. Utstyr som støtter DeepColor kreves for 10-bits skjerm når det er koblet til via HDMI. Macer fra 2015 og nyere støtter 10 bits signal over USB-C og Mini DisplayPort

Forhåndsinnstillinger for kringkasting og kino

Forhåndsinnstilte moduser for DCI-P3, BT.709 og BT.2020 sikrer at du kan jobbe i de riktige fargerommene og gammaverdiene. I tillegg er forhåndsinnstilte moduser for PQ (DCI og BT.2100) og HLG (BT.2100) tilgjengelig for visning av HDR-innhold. Med den innebygde kalibreringssensoren kan du enkelt justere eller opprettholde lysstyrkeinnstillingen for hver forhåndsinnstilling.

HDR Gamma-støtte

Gjengi bilder mer tro mot hvordan det menneskelige øyet oppfatter den virkelige verden. Disse skjermene støtter HLG (hybrid log-gamma) og PQ-kurven (perseptuell kvantisering) for visning og redigering av HDR-videoinnhold. ColorEdge CG2700S har et høyt lysstyrkenivå på 400 cd/m2. Den støtter HLG (hybrid log-gamma) og PQ (perseptuell kvantisering) kurve for visning og redigering av HDR (high dynamic range) videoinnhold. De optimaliserte gammakurvene gjør at bildene ser mer sanne ut til hvordan det menneskelige øyet oppfatter den virkelige verden sammenlignet med SDR (standard dynamisk område). Dette sikrer at du kan vise HDR-innhold pålitelig for redigering og fargegradering.

Ekte svart skjerm

I samsvar med DCI-standarden tilbyr skjermen et høyt kontrastforhold på 1600:1* for å produsere ekte svarte farger som ellers er vanskelige å vise på en typisk LCD-skjerm. Monitorer i CG-serien er også utstyrt med en retardasjonsfilm som lar toner beholde dybden selv når de sees fra en vinkel.

Luminansadvarsel

Skjermen inkluderer en funksjon som viser områdene av bildet som ikke kan vises riktig med gjeldende lysstyrkeinnstillinger. Disse områdene er merket med gult eller magenta og kan vises for lysstyrkenivåer på 300, 500, 1000 og 4000 cd/m2.

BT.709 Advarsel om ikke-skala

Skjermen inkluderer en forhåndsinnstilling for Gamut Warning som, når den er valgt, indikerer områder av et BT.2020-bilde som ikke kan reproduseres med BT.709 ved å konvertere dem til gråtoner. En ekstra modus kalt BT.709 Clipping lar redaktøren se BT.2020-bilder innenfor BT.709-fargerommet, og simulerer hvordan det vil se ut for publikum i et HDTV-miljø.

Automatiske fargeinnstillinger

For å sikre at fargeinnstillingene forblir konsistente gjennom hele produksjonen, inkluderer skjermen en Sync Signal-funksjon som automatisk justerer skjermens innstillinger, for eksempel inngangsområde og inngangsfargeformat, i henhold til videosignalet.

Justert på fabrikken for jevne fargegraderinger

Gammanivået for hver ColorEdge-skjerm justeres på fabrikken ved å måle R-, G- og B-gammaverdiene fra 0 - 255, og deretter bruke skjermens 16-bits oppslagstabell (LUT) for å velge de 256 mest passende tonene og oppnå ønsket verdi. Dette sikrer de jevneste fargegraderingene i bildene dine.

Riktige farger på bare 3 minutter

En typisk skjerm bruker 30 minutter eller mer før lysstyrken, kromatisiteten og toneegenskapene stabiliserer seg. ColorEdge CG2700S tar kun 3 minutter. Enten du jobber i et studio eller tar med deg skjermen på stedet, får du pålitelig fargeskjerm like etter at du har slått på skjermen.

Stabil skjerm ved bruk av Industry-First AI

Fargen og lysstyrken til en LCD-skjerm kan skifte på grunn av endringer i omgivelsestemperaturen og temperaturen på selve skjermen. ColorEdge CG-seriens monitorer er utstyrt med en temperatursensor for nøyaktig måling av temperaturen inne i monitoren, samt estimering av temperaturen i omgivelsene. Med denne teknologien for temperaturføling og estimering justerer skjermen seg i sanntid slik at graderinger, farger, lysstyrke og andre egenskaper fortsatt vises nøyaktig. Videre bruker EIZO AI (kunstig intelligens)* i estimeringsalgoritmen til CG2700S, slik at den kan skille mellom ulike temperaturendringsmønstre for å beregne enda mer nøyaktig korreksjon. *Patentnr. 6723964. Les mer om bildekvalitetsstabilisering i vår White Paper.

Ensartethet over skjermen

LCD-skjermer viser vanligvis svingninger i lysstyrke og kromatisering over skjermen, noe som påvirker fargenøyaktigheten. For å motvirke dette er ColorEdge-skjermer utstyrt med EIZOs patenterte digital uniformity equalizer (DUE) teknologi som korrigerer avvik i hver tone over skjermen for å sikre stabil visning.

To datamaskiner - en skjerm

Eizo ColorEdge CG2700S og CG2700X har innebygget KVM-switch - dette gjør at man kan dele samtidig to datamaskiner mellom en Eizo skjerm. F.eks. en Mac og en PC, eller to PCer eller to Macer - kan bruke / dele samme skjerm pluss tastatur, mus, skriver, hardisk, minnepenn og tegnebrett. 

Eksempler:

Brukere som trenger software fra både Windows og MacOS verdenen slik at de «deler» en PC og en Mac over en skjerm.

Brukere som trenger å bruke Macer med M prosessor og Macer med Intel prosessor samtidig på en skjerm

Brukere som trenger å bruke nettbrett med tastatur og mus samtidig med en Mac eller PC

Riktig hardwarekalibrering fra begge datamaskiner:

Riktig hardwarekalibrering av Eizo skjermen får man med at både USB-C kabel og USB-B kabel er tilkoblet sammen med skjermkabel mellom datamaskinene og Eizo skjerm. Det eneste man behøver å gjøre for å «switche» er å gjøre er trykke på signalknappen i fronten på Eizo skjermen og så velge mellom USB-C, DisplayPort eller HDMI.

Hvordan:

Eizo Color Navigator software installeres på begge datamaskiner

1. PC/Mac med USB-C kobles med USB-C kabel mellom datamaskin og skjerm (hardwarekalibrering til Eizo skjer over USB-C)

2. PC/Mac med DisplayPort, HDMI utgang kobles med en skjermkabel pluss en USB A-B kabel mellom datamaskin og skjerm (hardwarekalibrering til Eizo skjer over USB A-B kabel)

Ideell for video- og filmproduksjon over 10 bit HDMI2

Filmer tas vanligvis opp med 24 fps. De virker derfor unaturlige med den konvensjonelle skjermgjengivelsen på 60 Hz. Skjermen støtter en bildefrekvens på 24 og 60 Hz. Dette betyr at du kan se og redigere filmmaterialet slik det ble tatt.

HDMI-signaler med oppdateringsfrekvenser på 60, 50, 30, 25 og 24 Hz støttes. Skjermen har også I/P-konvertering.

Utstanset metalldesign

ColorEdge CG2700Ss slanke, nye design har stanset metall på baksiden som gir mer luftstrøm, og holder skjermen kjølig uten støyende lyd.

Lysskjermende hette

ColorEdge CG2700S leveres med en lysskjermende hette som effektivt forhindrer gjenskinn på skjermen forårsaket av omgivelseslys. Hetten er nylig designet for å være lett og festes enkelt til skjermen magnetisk uten å måtte koble til separate deler.

Ergonomisk stativ

Juster skjermen til den mest komfortable vinkelen og flytt den for å vise arbeidet ditt til en kollega eller klient. Skjermen leveres med et allsidig stativ som tilbyr høyde-, tilt- og dreiejusteringer. Stativet er også utstyrt med en hurtigutløser som lar deg enkelt fjerne skjermen fra stativet med et enkelt trykk.

Flere innganger

I tillegg til USB Type-C er skjermen utstyrt med DisplayPort og HDMI-innganger. Den inkluderer også fire USB-porter (USB 3.1 Gen 1: Type A x 2, USB 2.0: Type-A x 2) for tilkobling av ekstra enheter eller eksterne enheter.

Miljøvennlig kabelemballasje

I et skifte mot stadig mer bærekraftig produksjonspraksis, er kablene som følger med skjermen pakket inn i miljøvennlig papirmasse i stedet for plastposer.

5-års produsentgaranti

ColorEdge-skjermer er støttet av en produsents 5-års garanti som dekker alle komponenter inkludert LCD-panelet*. EIZO produserer produktene sine ved sine egne fabrikker for å tillate tett kontroll over produksjonskvaliteten og sikre at hver skjerm er bygget for å vare.

*Brukstiden er begrenset til 30 000 timer.

Null lyse piksler

EIZO garanterer at ColorEdge-skjermene deres vil være fri for lyse underpiksler i seks måneder fra kjøpsdatoen.

Se våre retningslinjer for Bright Pixel for detaljer.

Lysstyrke og fargegaranti

Lysstyrken og fargen til ColorEdge CG2700S er garantert i opptil 10 000 timer fra kjøpsdatoen. Når den brukes ved en fargetemperatur på 5000 - 6500K, er et lysstyrkenivå på minst 120 cd/m2 garantert.

Sertifisert for kvalitet og ytelse

Monitoren er anerkjent av Fogra som en klasse A FograCert Softproof Monitor. Å bruke den i et FograCert Softproofing System sikrer at designere, utskriftsspesifisatorer og trykkeriprodusenter kan stole på skjermens softproofing for forutsigbare og konsistente resultater.

Hva er inkludert

USB Type-C (2 m), HDMI2 (2 m), Strømledning, USB Type-A - USB Type-B-kabel (2 m), installasjonsveiledning, justeringssertifikat, ScreenCleaner, Monitorhette, Garantikort.

.

Linker:

https://www.eizo-apac.com/monitors/creative-monitors/coloredge-cg2700s

Video Post Production

https://www.eizo-apac.com/support-service/tech-library/video-post-production#setting-up

Eizo tabell:

Eizo ColorEdge

CS2731

CS2740

CG2700S

CG2700X

CG319

CG2730

utgått

CG279X

utgått

Piksler

2560 x 1440

3840 x 2160

2560 x 1440

3840 x 2160

4096 x 2160

2560 x 1440

2560 x 1440

Pixel pr inch

109 ppi

164 ppi

109 ppi

164 ppi

149 ppi

109 ppi

109 ppi

Format

16 : 9

16 : 9

16 : 9

16 : 9

17 : 9

16 : 9

16 : 9

Hardware kalibrert (dvs. skjermen alene / skjermens LUT som kalibreres)

Innebygget kalibrator / Selv-kalibrerende skjerm

-

-

3-D LUT

Graybalance for nøytral gråskala

3-D LUT

Graybalance for nøytral gråskala

3-D LUT

Graybalance for nøytral gråskala

1-D LUT

(ikke graybalance kalibrering)

3-D LUT

Graybalance for nøytral gråskala

Kalibreringsprogram

Eizo Color Navigator 6 og 7

Eizo Color Navigator 7

Eizo Color Navigator 7

Eizo Color Navigator 7

Eizo Color Navigator 7

Eizo Color Navigator 6 og 7

Eizo Color Navigator 6 og 7

Ekstern kalibrator

Støtter 3-D LUT / Grayblance kalibrering med SpyderX Pro/Elite

EasyPix3, I1 Display Pro, i1 Studio, i1 Pro 2/3

Støtter 3-D LUT / Grayblance kalibrering med SpyderX Pro/Elite

EasyPix3, I1 Display Pro, i1 Studio, i1 Pro 2/3

Kan kjøre Correlate med Color Nav 7 og rekalibrere den innebygde sensor med XRite i1 Studio eller i1 Pro 

Kan kjøre Correlate med Color Nav 7 og rekalibrere den innebygde sensor med XRite i1 Studio eller i1 Pro 

Kan kjøre Correlate med Color Nav 7 og rekalibrere den innebygde sensor med XRite i1 Studio eller i1 Pro 

-

Kan kjøre Correlate med Color Nav 7 og rekalibrere den innebygde sensor med XRite i1 Studio eller i1 Pro 

DUE (Digital Uniformity Equalizer)

Power Delivery fra skjermens USB-C port til laptop

60 watt

60 watt

92 watt

94 watt

-

-

15 watt

Porter

USB-C, DisplayPort, HDMI2, DVI-D

USB-C, DisplayPort, HDMI2, DVI-D

USB-C, DisplayPort, HDMI2

USB-C, DisplayPort, HDMI2

2x DisplayPort, 

2x HDMI2

DisplayPort, HDMI, DVI-D

USB-C, DisplayPort, HDMI2

10-Bits PC signal (10 bits gir 1024 gråtoner / bedre bilde)

USB-C, DisplayPort, HDMI2,

USB-C, DisplayPort, HDMI2,

USB-C, DisplayPort, HDMI2,

USB-C, DisplayPort, HDMI2,

DisplayPort, 

HDMI2

DisplayPort

USB-C, DisplayPort, HDMI2,

16-bit LUT

24 bit

Foto fargerom i skjermens hardware

CAL (Native), Adobe RGB, sRGB, EMU

CAL (Native), Adobe RGB, sRGB, EMU

CAL (Native), Adobe RGB, sRGB, EMU (emulation)

CAL (Native), Adobe RGB, sRGB, EMU (emulation)

CAL (Native), Adobe RGB, sRGB, EMU (emulation)

CAL (Native), Adobe RGB, sRGB, EMU

CAL (Native), Adobe RGB, sRGB, EMU (emulation)

Video fargerom i skjermens hardware

-

-

User, BT2020, BT709, DCI, PQ_DCI, PQ_BT2100, HLG_BT2100

User, BT2020, BT709, DCI, PQ_DCI, PQ_BT2100, HLG_BT2100

User, BT2020, BT709, DCI, PQ_DCI, PQ_BT2100, HLG_BT2100

-

User, BT2020, BT709, DCI, PQ_DCI, PQ_BT2100, HLG_BT2100

Fargerom (ICC-profil verdier fra Chromix ColorThink Pro) vs

Adobe RGB vs

sRGB

1 370 930

1 207 390

832 219

1 362 990

1 207 390

832 219

1 479 780

1 207 390

832 219

1 479 780

1 207 390

832 219

1 403 200

1 207 390

832 219

1 427 840

1 207 390

832 219

1 427 840

1 207 390

832 219

RGB emulering i skjermens hardware

CMYK emulering i skjermens hardware

-

-

-

FOGRA sertifisert

-

-

-

HDR Gamma

-

HLG, PQ curve***

HLG, PQ curve

-

HLG, PQ curve

TrueBlack Panel

-

-

No flickering

Brightness Stabilization

-

-

Temp. Stabilization

Pivot (vri skjermen i portrett og landskap modus)

-

Garanti

5-år

5-år

5-år

5-år

5-år

5-år

5-år

Inkl. skjermhood

ekstra tilbehør

ekstra tilbehør

Kalibrering og fargestyrings-hjelp fra Profil Data over TeamViewer

Bundle rabatt på SpyderX Pro / Elite

-

-

-

-

-

* = EIZO offers optional HLG and PQ curves for the ColorEdge CS2740 as a firmware upgrade. The optimized gamma curves render images to appear more true to how the human eye perceives the real world compared to SDR.

.

Les merShow less
Produktdetaljer
CG2700S
16 andre produkter i samme kategori:
EPSON
0 på lager
kr 2,996.00 (inkl. mva)
Epson Roll Adapter Unit lar din Epson SC-P900 printer ta rullpapir opptil 17" bredde, for bruk av standard ruller på 17", 16" og 30 cm bredde. Skriv ut lange panoramabilder eller benytt rullpapir opp til 17" for...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn