Epson SureColor SC-P5000 STD KAMPANJE!

SURECOLOR SC-P5000 STD

Helt naturtro farger

Allsidig og pålitelig prøvetrykk-, foto- og kunstskriver med utmerket Pantone nøyaktighet

kr 16 890,00
Inkl. MVA
Bestillingsvare
Referanse:
C11CF66001A0
Merke:
Beskrivelse

Utmerket driftssikkerhet

SC-P5000 har en rekke nye og forbedrede funksjoner for driftssikkerhet som sikrer jevn drift.

Nye deksler og forseglinger bidrar til å redusere støvinntrenging, og rengjøring med tidtaker, forbedret automatisk dysekontroll og veiledet rengjøringsprosedyre gir garantert driftssikkerhet og begrenset svinn.

Enestående fargegjengivelse

SC-P5000 gir en av de mest nøyaktige fargegjengivelsene på markedet og gir en nøyaktig gjengivelse på opptil 99 % av Pantone Solid Coated Colours1. Selskapets farger, fargesterk kunst og naturlige fargetoner i fotografier gjengis perfekt.

Svært god utskriftskvalitet

Utskriftskvaliteten til SC-P5000 er like suveren som fargenøyaktigheten, takket være Epsons avanserte skrivehodeteknologi, som uten problemer lager holdbare utskrifter med høy oppløsning. Dråpestørrelsen på 3,5 pl og oppløsningen på 2880 × 1440 dpi sikrer skarpe, detaljerte resultater, og UltraChrome HDX-blekk gir større fargespekter, økt optisk tetthet og forbedret lysekthet.

Enkel å bruke

SC-P5000 er utformet for å sikre rask og enkel installering og mediehåndtering. En intern sensor for fargekalibrering og SpectroProofer (tilleggsutstyr) sørger for konsekvente farger over tid. Enkel veksling mellom medier, en trinnvis veiledning for mediehåndtering på skriverskjermen og enkel feilsøking gjør at det ikke er nødvendig med noen spesiell opplæring for å bruke skriveren.

Produktdetaljer
C11CF66001A0

Spesifikke referanser

16 andre produkter i samme kategori:
Epson SureColor SC-P8000 STD
SALG
Vis mer
2 på lager
kr 46 230,00 Inkl. MVA
SURECOLOR SC-P8000 STD 44-tommers profesjonell fotoskriver Konsekvent produksjon av høy kvalitet, nøyaktige og holdbare fotografier og kunsttrykk på et bredt utvalg av medier 3-ÅRS GARANTI-SERVICE INKLUDERT - VERDI...
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del