×

Epson SureColor SC-T3200PS Postscript

SureColor SC-T 3200 Postscript

  • Høy utskriftshastighet
  • Skrivehoder med lang levetid
  • Slitesterk, vanntett blekk 

.

SureColor SC-T3200 leverer maksimal produktivitet i hektiske grafikk-, CAD- og GIS-produksjonsmiljøer. Den kraftige bildebehandlingen og den høye utskriftshastigheten oppfyller markedets behov for maksimal produktivitet og fleksibilitet. Epsons PrecisionCore TFP-skrivehoder trenger ikke byttes ut og tilbyr - med UltraChrome XD-blekk - høyest mulig ytelse og verdi med allsidig mediestøtte.

Les merShow less
0 på lager
kr 52,885.00 (inkl. mva)
Levering ca. 4 uker
Bestillingsvare
Referanse:
C11CD66301EB
Merke:
Ønskeliste
Beskrivelse

Perfekt for grafikk, CAD og GIS
SureColor SC-T3200 er en skriver i SureColor SC-T-serien med raske skrivere i stort format med utskrift i fire farger. Den er designet for en rekke grafikk-, CAD- og GIS-applikasjoner med høye kvalitetskrav og er egnet for designere, kommersielle skrivere, kopieringsfirmaer, arkitektfirmaer, byggherrer, ingeniører, forhandlere og utdanningsindustrien.

.

Veldig produktiv
SureColor SC-T3200 er utstyrt med 1 GB minne for ultra rask bildebehandling og maksimal produktivitet, og kan også utstyres med en 320 GB harddisk for hurtigbufring og jobbinnhenting. Valgfri PostScript-støtte med to 1,6 GHz-prosessorer gjør det mulig å skrive ut store datafiler raskt og direkte fra ledende design- og CAD-applikasjoner. Og SureColor SC-T3200 er rask: det tar bare 28 sekunder å skrive ut en A1-side. 

.

Utskrifter av høy kvalitet
Kombinasjonen av Epsons PrecisionCore TFP-skrivehoder og det pigmenterte UltraChrome XD-blekket gir bransjeledende utskriftskvalitet og gir alltid nøyaktige, repeterbare resultater. Det pigmenterte UltraChrome XD-blekket er flekkfast og vannavstøtende og gir de dypeste svarte og tydelige, tette linjene (perfekt for teknisk grafikk), samt de livlige fargene som kreves for utskrifter og plakater av høy kvalitet, på bestrøket og ubestrøket medium, inkludert opptil 1,5 mm tykk plakat. 

.

Kompakt, stille og brukervennlig
SureColor SC-T3200 er designet for å passe enkelt inn i ethvert kontormiljø med sin elegante design, smidige størrelse, lave støynivå og frontkontroller.

Nøkkelegenskaper

  • Rask behandling: Rask utskrift av grafikk, CAD-tegninger og GIS-applikasjoner
  • Blekkpatroner med høy kapasitet: Lav total eierkostnad med størrelser på 110, 350 og 700 ml
  • PrecisionCore TFP skrivehode: Permanent skrivehode som ikke trenger å byttes ut i løpet av skriverens levetid
  • UltraChrome XD-blekk: Lag levende, flekkfaste og vannavstøtende bilder i høy kvalitet
  • PostScript-støtte med to 1,6 GHz-prosessorer: Skriv ut i flere formater raskt og øyeblikkelig, inkludert filer med mye data
Les merShow less
Produktdetaljer
C11CD66301EB
16 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn