X-Rite i1Photo Pro 3

Profesjonelt kalibreringsett for fotografer

Fargestyring på høyt nivå. X-rites nyeste toppinstrument med programvare for kalibrering av skriver, skjerm og projektor. Med i1 Photo Pro 3 er du sikret kontrollert fargestyring gjennom hele din RGB-arbeidsflyt- fra bildet du tar, til bildet du ser og endelig PDF. 

kr 22,650.00
Inkl. MVA - Forventet levering 2-4 dager
På lager 1 Artikkel
Referanse:
EO3PHO
Merke:
Ønskeliste
Beskrivelse

i1Photo Pro 3

I1Photo Pro 3 er spesielt designet for bildebehandlere som trenger nøyaktige farger fra RGB-skrivere, skjermer og projektorer, og som ønsker å spore og verifisere skjerm- og utskriftskvalitet. Enheten kombinerer også maskinvare og programvare i verdensklasse for å gi det optimale innen profesjonell fargestyring for profesjonelle bilder. 

I tillegg oppnår i1Photo Pro 3 nøyaktig kalibrering på skjermer med høy lysstyrke (opptil 5 k NIT) og samsvarer med opptil fire skjermer koblet til en enkelt datamaskin og ubegrensede skjermer koblet til forskjellige datamaskiner for jevn visning. 

  • Tilbyr en tilpasset fullspektret LED-lyskilde som muliggjør skanning i en og samme passasje og forbedrer enhetens pålitelighet og nøyaktighet
  • Måler M0, M1 og M2 samtidig i ett enkelt pass, noe som reduserer skanningstiden med halvparten.
  • Har en ergonomisk design for enkel rengjøring og nøyaktige målinger.
  • Leser mindre oppdateringer enn i1Pro 2 med forbedret nøyaktighet.
  • Gir tilbakemeldinger i sanntid for å sikre nøyaktig måleposisjon og et selvovervåkingsverktøy for å justere og korrigere mindre skift.
  • Inkluderer nedlastningskobling for i1Profiler-programvare med grunnleggende og avanserte moduser for profesjonelt kalibrerte og profilerte skjermer (inkludert forhåndsinnstillinger for videoproduksjonsflyt), projektorer, skannere og RGB-skrivere.
  • Enkel oppgradering til i1Publish-programvare for å legge til CMYK & CMYK+ komplett skriverprofilering.

For mer informasjon, se den nedlastbare pdf-filen under kategorien produktmedier nedenfor. 

Produktdetaljer
EO3PHO

Spesifikke referanser

16 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn