×

Epson SureColor SC-P7000 STD 24"

Profesjonell foto- og prøvetrykksskriver

Konsekvent produksjon av høy kvalitet, nøyaktige og holdbare profesjonelle fotografier og kunst- og prøvetrykk på et bredt utvalg av medier. 24 tommer, 11-farger. Produser profesjonelle utskrifter og prøvetrykk av høyeste kvalitet med denne allsidige 24-tommers fotoskriveren. SC-P7000 kan produsere 98 % Pantone-sertifiserte1 farger for nøyaktige gjengivelse, og leveres med et blekksett med ti farger og et Epson TFP PrecisionCore-skrivehode for profesjonell kvalitet, nøyaktige og holdbare resultater. Denne avanserte teknologien kommer sammen med en rekke brukervennlige funksjoner.

Fri support og levering

Husk at du får 1 times inkludert support (verdi kr 1400) over TeamViewer for korrekt oppsett. Fri frakt med posten. 

Les merShow less
Tilbud
0 på lager
kr 36,000.00 (inkl. mva) kr 37,982.00
4-6 uker
Bestilling på forespørsel
Referanse:
C11CE39301A0
Merke:
Ønskeliste
Beskrivelse

Stort fargespillerom

Med et ti fargers UltraChrome HDX-pigmentblekksett, leverer SC-P7000 98 % Pantone®-sertifiserte1 farger for overlegen kvalitet, svært nøyaktige resultater med lyse, livaktige farger. En avansert svart-hvittmodus hjelper til med å produsere dype og levende svarttoner med høy tetthet og utrolig jevne toneoverganger.

.

Pålitelig og effektiv

Med et Epson TFP PrecisionCore-skrivehode og automatisk dysekontrollfunksjon kan brukerne være sikre på at de konsekvent vil få resultater av høyeste kvalitet. Konsekvent fargegjengivelse er garantert om igjen og om igjen uten behov for dyrt ekstrautstyr takke være verktøyet Epson Colour Calbration og det valgfrie Spectroproofer drevet av X-Rite for raske, nøyaktige fargemålinger.

.

Brukervennlig og kostnadseffektiv

Alle deler av skriveren har blitt utformet for å maksimere brukervennlighet og pålitelighet. Å bytte medier er raskt og enkelt med et klart LCD-kontrollpanel og meny, og et valg mellom separate blekkpatroner på 350 ml og 700 ml gjør at det kan lenger tid mellom hvert bytte av blekkpatron. Med en harddisk på 320 GB som tilleggsutstyr, kan brukere frigjøre plass på datamaskinen og lagre flere jobber på skriveren for enkel utskrift.

.

Holdbare utskrifter

Takket være overlegen lysekthet vil utskriftene se godt ut lenge etter at de er laget. Utskrifter på Premium Glossy Photo Paper (blankt fotopapir) kan vare i opptil 60 år.

.

Nøkkelegenskaper

  • UltraChrome HDX-pigmentblekk: Gir svært nøyaktige farger med 98 % Pantone®
  • Epson TFP PrecisionCore-skrivehode: Sikrer konsekvente og pålitelige resultater av høy kvalitet
  • Overlegen lysekthet: Utskrifter på Premium Glossy Photo Paper kan vare i opptil 60 år2
  • Blekkpatroner med høy kapasitet: Lenger utskriftskjøringer mellom utskiftning av blekkpatroner
  • Brukervennlig: Klart LCD-kontrollpanel og harddisk på 320 GB (tilleggsutstyr)
Les merShow less
Produktdetaljer
C11CE39301A0
16 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn