×

Epson SureColor SC-P9500 44''

SURECOLOR SC-P9500 STD 

Enestående kvalitet – allsidig bruk. SureColor SC-P9500 (44 tommer) er Epsons første 12-fargers storformatskriver og tilbyr Epsons bredeste fargespekter noensinne med 99 % Pantone-dekning. Konsekvent produksjon av høy kvalitet, nøyaktige og holdbare fotografier og kunsttrykk og prøvetrykk på et bredt utvalg av medier. Utviklet for fotografer og kunstnere. Denne skriveren gir pålitelig gjengivelse av profesjonelle bevis samt rask produksjon av store utskriftsvolum.

Les merShow less
Tilbud
0 på lager
kr 77,728.00 (inkl. mva) kr 82,728.00
Bestilling på forespørsel
Referanse:
C11CH13301A0
Merke:
Ønskeliste
Beskrivelse

Kompetanse i verdensklasse

Vår kompetanse på fargestyring og printing på Epson er i verdensklasse. Kjøper du printer, blekk og papir fra oss får du opplæring og støtte i hvordan printe best mulig. Vår løsning og workflow gir langt mer presise og renere farger vs tradisjonell fargestyring - slik at du får tidenes beste utskrifts-kvalitet.

.

Kjør utskriftsprøve på vårt studio

Ta med din utskrift på ditt favorittpapir og filen i ProPhoto, Tiff, 16 bit. Så får du en utskriftsprøve for sammenlikning med vår løsning på Moab  kunstfotopapir. Bli overbevist - vi garanterer tidenes beste utskriftskvalitet med renere farger og flere fargenyanser.

.

Fri support og levering

Husk at du får 1 times inkludert support (verdi kr 1400) over TeamViewer for korrekt oppsett.

.
Perfekt samarbeid

SureColor SC-P9500 (44 tommer) er utviklet for fotografer og kunstnere og tilbyr pålitelig gjengivelse for profesjonell kontroll og en rask gjennomstrømning for produksjon av høyt volum. Denne storformatskrivereren gjøres enda mer fullkommen av Epsons UltraChrome Pro12-blekksett med K3-teknologi som leverer begge de svarte blekkene samtidig og inkluderer oransje, grønn og fiolett, noe som gir brukeren imponerende fargenøyaktighet. Alt er utformet for å fungere perfekt sammen; Epson tilbyr en komplett løsning – skriver, blekk, underlag, programvare og støtte.

.

Kreativ frihet, konsekvente resultater

Profesjonelle fotografer og produksjon av kunst krever høyest mulig utskriftskvalitet for å oppfylle forventningene til kresne kjøpere. I tillegg til 12-fargers blekksett bruker de Epson-designede, avanserte skrivehodene opptil 800 dyser for hver farge for nøyaktig punktplassering. De kombinerer høyhastighetsproduksjon med kvalitet, takket være μTFP12-skrivehodet med 300 dpi-oppløsning og 12 kanaler. Bildene drar også fordel av jevne graderinger og nøyaktig reproduksjon av tekstur.

.

Fordi presisjon er viktig

Epson har hevet bransjestandarden for emballasje- og kontraktkontroll, der presisjon er viktig. Med fargemåling, kontroll og korreksjonsteknologi kan brukere arbeide med mer effektivitet og større tillit. En valgfri SpectroProofer med fotospektrometer fører til raskere og mer nøyaktig fargemåling, og den innebygde fargekontrollen er fullstendig automatisert. Kort sagt er resultatene usvikelig forutsigbare.

.

For å holde hjulene i gang

En rekke intelligente funksjoner forbedrer produktiviteten takket være minimale vedlikeholdskrav.

Epsons unike dysekontrollmønster (NVT) og støvforebygging betyr ingen feilutskrifter, selv for bruk kun av og til, og PrecisionCore-teknologien sikrer at kvalitet og detaljer ikke går tapt. Med skriverens interne blekkbuffer og undertank kan du bytte blekkpatroner etter at den pågående utskriftsjobben er ferdig, og det er nå ikke lenger nødvendig å bytte svart blekk takket være det 12-kanals skrivehodet. Det er også enkelt for brukerne å utføre vedlikehold selv, med manuell rengjøring av skriverhodenes topp og ende og bytting av den kantfrie platen.

.

Brukervennlig

Det svært intuitive, brukervennlige grensesnittet eliminerer gjetting, slik at du kan fokusere på det du gjør best. Panelet med en LCD-berøringsskjerm på 4,3 tommer har en rekke konfigurasjonsalternativer, inkludert en stor visning av utskriftsstatus, som gjør det enkelt å se den på avstand, og en opplyst papirbane for å følge med på utskriftsprosessen. Utskriftene lander på en beskyttelsesduk med den trykte siden av mediet opp, slik at du ikke trenger å bekymre deg for riper. Epson Media Installer-verktøyet muliggjør rask og enkel registrering av medier.

.

Nøkkelegenskaper

  • Kvalitetseffekt (opptil 44 tommer): Epsons UltraChrome Pro12-blekksett med K3-teknologi
  • Produktivitet: Virkelig imponerende produksjonshastigheter
  • Driftssikkerhet: Dyseverifiseringsteknologi og støvforebygging
  • Brukervennlig: 4,3 tommers LCD-panel med berøringsskjerm og brukervennlig grensesnitt
  • Fargenøyaktighet: Bredt fargespekter med 99 % Pantone-dekning
  • Ingen kostnad /swopping) av blekk mellom Matte Black og Photo Black
  • 3 ganger raskere utskrift vs P6000 og P7000
  • Største fargerom ever, dvs mest fargenyanser på en storformat blekkskriver
  • Nyeste utviklet printhode (samme som i P10000 og P20000)

...

Video for enkel vedlikehold av Epson SC-P7500 / P9500:

1. Video hos Fotograf Arne Beck i Bergen.

2. PRODUCT TOUR: EPSON® SURECOLOR® P9570 | P7570 24" AND 44" PRINTERS

3. Rengjøre rundt CAP station.

4. Rengjøre rundt printhodet.

5. Justere printhodet.

.

Les merShow less
Produktdetaljer
C11CH13301A0
16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn