BenQ SW321C Pro 32" IPS LCD Monitor with i1 Display Pro

Vi tilbyr Norges laveste pris på BenQ proffskjermer!

Gjenskap øyeblikkene med nøyaktig fargepresisjon. 

BenQ SW321C er en 32"-skjerm for de som hovedsakelig jobber med foto- men også videoredigering. Den har AQCOLOR-teknologi, som betyr at den er fabrikkkalibrert i flere forskjellige fargerom med et bredt spekter av presise fotofarger. Kombinasjonen av et IPS-panel, 4K og HDR gir deg klarhet og fine detaljer sammen med et dynamisk omfang av svart og hvitt, som ligner på det øynene ser. SW321C er en skjerm som gjør redigeringen fra skjerm til papir enkel og produktiv! Inkluderer i1Display Pro- det ultimate verktøyet for kresne fotografer, profesjonelle designere og alle andre som krever det beste og den mest presise fargegjengivelsen på skjermen.

Les merShow less
1 på lager
kr 20,690.00 (inkl. mva)
Referanse:
SW321C/EODIS3
Merke:
 

Handle nå, betal senere- velg faktura i kassen

 

Alltid god pris på frakt- se våre fraktpriser i kassen

 

Norsk nettbutikk- vi følger kjøpsloven ift. retur og angrerett

Ønskeliste
Beskrivelse

Gjenskap øyeblikkene med nøyaktig fargepresisjon

BenQ SW321C er en 32"-skjerm for de som hovedsakelig jobber med foto- men også videoredigering. Den har AQCOLOR-teknologi, som betyr at den er fabrikkkalibrert i flere forskjellige fargerom med et bredt spekter av presise fotofarger. Kombinasjonen av et IPS-panel, 4K og HDR gir deg klarhet og fine detaljer sammen med et dynamisk omfang av svart og hvitt, som ligner på det øynene ser. SW321C er en skjerm som gjør redigeringen fra skjerm til papir enkel og produktiv! Denne pakken bundles med X-Rite i1 Display Pro som støtter BenQ Pallette Master for hardwarekalibrering av skjerm. I tillegg kan man bruke X-Rite sin i1 software for kalibrering av andre dataskjermer, TVer og prosjektorer.

Fordeler

 • 32"-skjerm med HDR- og 4K-oppløsning
 • AQCOLOR-teknologi som gir deg nøyaktige fabrikkkalibrerte fargerom
 • 10-biters fargedybde perfekt for RAW-bilde og -video
 • Maskinvarekalibrering som angir og vedlikeholder skjermens optimale fargegjengivelse
 • Paper color sync for å hjelpe deg med å matche fargene på skjermen til utsktift
 • USB-C-tilkobling som optimaliserer video-, lyd- og dataoverføring
 • Hurtigtast G2-puck med hurtigknapper til de vanligste innstillingene

Fabrikkkalibrerte fargerom

BenQ SW321C bruker en AQCOLOR-teknologi som betyr at skjermen er fabrikkkalibrert i fargerommene 99% Adobe RGB, 100% sRGB, Rec. 709 og 95 % DCI-P3/Display P3. Det forenkler redigeringen, da det betyr at den enkelt får et bredt spekter av naturtro farger og øker produktiviteten til arbeidet ditt når du umiddelbart har en kalibrert skjerm.

Maskinvarekalibrering for konsekvent bildekvalitet

Maskinvarekalibrering gir deg muligheten til å justere fargeinnstillingene direkte på skjermen, i stedet for at den går gjennom datamaskinens grafikkort. Dette holder fargene mer konsekvente og påvirkes ikke av å endre datamaskin. Maskinvarekalibreringen inneholder også mer informasjon enn en programvarebasert kalibrering, noe som fører til mer nøyaktig fargegjengivelse. Sammen med SW321C leveres Palette master Elements Calibration -programvaren, som brukes sammen med en av kalibratorene nedenfor. Takket være Maskinvarekalibrering av BenQ Palette Master Element har du muligheten til å optimalisere fargegjengivelsen av skjermen og vedlikeholde innstillinger fra det opprinnelige innholdet, uten å bli påvirket av innstillingene for grafikkortet.


Paper color sync – fra skjerm til papir på et øyeblikk

I den medfølgende Paper color sync-programvaren kan du enkelt simulere resultatene av fotoutskriften og unngå å kjøre flere omredigeringer av arbeidet ditt. Velg fargespekteret, skrivermodellen og papirtypen, så gjør programmet jobben for deg. Dette gjør redigeringen enklere og øker effektiviteten i arbeidsflyten.

Kalibrering av andre skjermer

Med ColorChecker i1 Display Pro software kan du i tillegg kalibrere andre eksterne skjermer, laptops, TVer og prosjektorer.

Leveres med

 • Bildeskjerm
 • Skjermhette
 • CD
 • Hurtigstartveiledning
 • Hurtigtastpuck G2
 • Strømkabel, 1,8 meter
 • USB C-kabel, 1 meter
 • miniDisplayPort til DisplayPort-kabel, 1,8 meter
 • HDMI-kabel, 2 meter
 • USB 3.1-kabel, 1,8 meter
 • x-Rite i1 DisplayPro

.

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=02uI-LmmdJ4

Sammenlikning Benq SW271-4K vs SW320-4K og tilkobling til WAVLINK USB-C Hub og MacBook med USB-C

Produkt link:

WAVLINK USB-C DUAL 4K DOCKING STASJON

.

FRAKT OG LEVERINGSTID:

Vi tar BenQ skjermene fra Europeisk distribusjonslager og tilbyr Norges laveste pris! Inkludert i vår pris er en-times fargestyring- og kalibrerings-support over TeamViewer.

Billigste leveringsalternativ kr 150,-

Sendes med Tyske postverket + via vårt lager + PostNord ut til kunde = 3-4 uker

UPS 7 - 10 dager kr 950,-

Leveres på dør til kunde

Les merShow less
Produktdetaljer
SW321C/EODIS3
16 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn