Eizo grafikk skjermer for nybegynnere og profesjonelle. Uansett om du redigerer bilder på fritiden eller lager utskrifter som yrke - vil en vanlig "kontorskjerm" bare kunne hjelpe deg med bilderedigering i begrenset grad. ColorEdge-modellene fra EIZO er spesielt utviklet for "fotografering, design og media". Pålitelige fargegjengivelse dvs riktige og konsise farger over tid vil bety at de oppfyller de høye kravene til alle de som jobber med bilder, filmer og grafikk. Ved siden av den ekstraordinære bildekvaliteten, har ColorEdge LCD-skjermer mange praktiske funksjoner og profesjonell kalibrerings-programvare i Color Navigator, som effektivt forenkler arbeidsprosesser. Oppdag verdenen til EIZO fargebehandlingsmonitorer, og finn modellen som er skreddersydd perfekt til dine behov.

  1. Eizo kjøper de beste panelene og har derfor absolutt jevneste skjermer i ensartethet. Alle skjermer blir målt og sertifisert med Digital Uniformity slik at det er likt lys og farge over hele skjerm-overflaten.
  2. Eizo har den beste og mest utviklede programvaren i Color Navigator, som gjør kalibrering både rask, enkel og gir de beste resultatene. Color Navigator lastes ned gratis fra Eizo support.
  3. Eizo ColorEdge skjermer varer lengre enn konkurrerende modeller! Mange brukere erfarer at en ColorEdge modell varer med riktige farger i 10-15 år. Skjermens lange levetid er pga bruk av kvalitets-komponenter og patentert elektronikk som kontrollerer og styrer lysstyrke og varmeutvikling.
  4. Eizo har 5 års garanti, vi tør å ha denne lange garantien på grunn av at vi gjør alt i montering og store deler av produksjonen selv.
  5. Fargestyring og det å få riktige farger kan være komplisert. Ved å velge Eizo ColorEdge skjerm med Color Navigator fra Profil Data så garanterer vi at du får ut riktige og konsise farger over tid fra Adobe programvaren. Vi bruker TeamViewer og sørger for at dine kalibreringsvalg er riktige pluss innstillinger i PhotoShop, Lightroom, Illustrator, InDesign og CaptureOne. Vi lager korrekte profiler for bilder til print, trykk og web, og lærer deg å bruke softproofing riktig. Vil du kjøre video så kalibrerer vi HDMI porten spesielt til det med ulike videotargets

Les merShow less

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn