pd logo.jpg

Kort om Profil Data 

Profil Data er importør, distributør og leverandør av varer til foto og it-kanalen. Vi arbeider aktivt med å skape salgsaktiviteter sammen med våre forhandlere samt øke verdien av produktene som blir levert gjennom oss. Vi har stor tro på produktene vi leverer og har stor kompetanse innen feltet. Vi leverer topp support samt at vi holder rekke kurs og seminarer innen skanning, digital arbeidsflyt, printing, fargestyring og kalibrering.

Produkter

Profil Data jobber for å levere de beste produktene til en hver tid. Vi er blant annet leverandør av EPSON's grafiske-, foto- og storformatprodukter d.v.s. skrivere, lasere og scannere. Vi er også distributør for EIZO´s Proffskjermer - ColorEdge og BenQ fra Lumesca. Vi leverer kunstfotopapir fra Moab Paper og IXpand plakatpapir. Vi tilbyr også X-Rite og Datacolor kalibreringsutstyr, CamRanger2 (for Canon, Nikon, Sony og Fuji), Rotatrim kuttematter/bord og Mirage 4 RIP. De fleste av våre varer finnes på lager, og dersom du ønsker spesialvarer fra noen av disse leverandørene, kan vi ofte få tak i det for deg på forespørsel. 

Om oss

Profil Data drives i dag av Per Arfinn Persen. Selskapet ble grunnlagt i 1992 av Per Arnfinn Persen. Han har siden fungert som daglig leder i Profil Data. PAP er ekspert på fotoskrivere og har lang og mangfoldig erfaring med Epsons profesjonelle storformatskrivere. Det Per Arnfinn ikke vet om print, er ikke verdt å vite, så her kan man virkelig lære av en mester og gjøre printhverdagen litt enklere, morsommere og ikke minst rimeligere. Hovedfokuset hans er å lære bort hvordan man kan få skjerm og print til å bli like, WYSIWYG (What You See Is What You Get). 

Pernille er utdannet skuespiller men har også lang erfaring fra kundeservice, salg og markedsføring. I Profil Data jobber hun med administrasjon og kundeservice. 

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn