Profil Data har siden 1992 fungert som importør, distributør og leverandør av varer til foto og it-kanalen. Vi arbeider aktivt med å skape salgsaktiviteter sammen med våre forhandlere samt øke verdien av produktene som blir levert gjennom oss. Profil Data holder en rekke kurs og seminarer innen skanning, digital arbeidsflyt, printing, fargestyring og kalibrering.

Profil Data ble grunnlagt i 1992 av Per Arnfinn Persen. PAP er ekspert på fotoskrivere og har lang og mangfoldig erfaring med Epsons profesjonelle storformatskrivere. Det Per Arnfinn ikke vet om print, er ikke verdt å vite, så her kan man virkelig lære av en mester og gjøre printhverdagen litt enklere, morsommere og ikke minst rimeligere. Hovedfokuset hans er å lære bort hvordan man kan få skjerm og print til å bli like, WYSIWYG (What You See Is What You Get). 

Profil Data er blant annet leverandør av EPSON's grafiske-, foto- og storformatprodukter d.v.s. skrivere, lasere og scannere. Vi er også distributør for EIZO´s Proffskjermer - ColorEdge. Andre store varegrupper er kunstfotopapir b.l.a. Moab Paper og IXpand plakatpapir. Vi tilbyr også X-Rite og Datacolor kalibreringsutstyr, CamRanger2 (for Canon, Nikon, Sony og Fuji), Rotatrim kuttematter/bord og Mirage 4 RIP.

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn