Historie

Profil Data ble etablert i 1992 og har siden den tid fungert som importør, distributør og leverandør av varer til foto og it-kanalen. Vi arbeider aktivt med å skape salgsaktiviteter sammen med våre forhandlere samt øke verdien av produktene som blir levert gjennom oss.

Produkter

Profil Data er blant annet leverandør av EPSON's grafiske-, foto- og storformatprodukter d.v.s. skrivere, lasere og scannere. Vi er også distributører for EIZO´s Proffskjermer - ColorEdge. Andre store varegrupper er kunstfotopapir b.l.a. Moab Paper og IXpand plakatpapir. Vi tilbyr også X-Rite og Datacolor kalibreringsutstyr, CamRanger2 (for Canon, Nikon, Sony og Fuji), Rotatrim kuttematter/bord og Mirage 4 RIP.

Om oss

Per Arnfinn Persen er grunnlegger og daglig leder i Profil Data. Han er ekspert på fotoskrivere og har lang og mangfoldig erfaring med Epsons profesjonelle storformatskrivere. Vi ønsker å dele denne kunnskapen med kundene våre gjennom best kundeservice og support. Profil Data holder i regi av Per Arnfinn en rekke kurs og seminarer innen skanning, digital arbeidsflyt, printing, fargestyring og kalibrering. Det Per Arnfinn ikke vet om print, er ikke verdt å vite, så her kan man virkelig lære av en mester og gjøre printhverdagen litt enklere, morsommere og ikke minst rimeligere. Hovedfokuset hans er å lære bort hvordan man kan få skjerm og print til å bli like, WYSIWYG (What You See Is What You Get). 

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn