Epson SureColor SC-P5000, 11 farger, 17 tommer, fotoskriver

SURECOLOR SC-P5000 STD- Helt naturtro farger! Allsidig og pålitelig prøvetrykk-, foto- og kunstskriver med utmerket Pantone nøyaktighet.

SC-P5000 er målrettet mot to primære bransjesektorer – prøvetrykk for annonsører, produsenter og emballasjedesignere, og utskrift i gallerikvalitet for profesjonelle fotografer og kunstnere. Skriveren kan leveres i to mulig oppsett – med fiolett blekk for prøvetrykk eller med et LLK-blekksett for kunst og fotografi.

Les merShow less
Tilbud
11 på lager
kr 23,490.00 (inkl. mva) kr 25,700.00
Levering 1-4 dager
Referanse:
C11CF66001A0
Merke:
 

Handle nå, betal senere- velg faktura i kassen

 

Alltid god pris på frakt- se våre fraktpriser i kassen

 

Norsk nettbutikk- vi følger kjøpsloven ift. retur og angrerett

Ønskeliste(1)
Beskrivelse

Fargeprøvetrykk med presisjon

Når den er kjøpt med et fiolett HDX-blekksett for prøvetrykk, kan SC-P5000 gjenskape emballasje- og logofarger med opptil 99% av fargene i Pantones Solid Coated-fargebibliotek på bestrøket papir (1).


Perfekte kunstgjengivelser
Utstyrt med et lyst, svart HDX-blekksett, kan fotografer og kunstnere bruke SC-P5000 til å reprodusere detaljer og farger med en 98% gjengivelse av Pantones Solid Coated-fargebibliotek.


Pålitelighet som du kan stole på
SC-P5000 tilbyr nye funksjoner for å sikre pålitelig daglig drift og for å minimere vedlikehold. Disse inkluderer et nytt hus og tetninger for å begrense støvgjennomtrengning, forbedret automatisk dysekontrollfunksjon og en guidet rengjøringsprosedyre.


Enestående utskriftskvalitetSC-P5000 bruker Epsons nyeste blekkteknologi som gir holdbare utskrifter med høy oppløsning. Dryppestørrelse på 3,5 pikoliter og oppløsning på 2880 x 1440 ppt sikrer skarpe, detaljerte resultater, mens Ultrachrome HDX-blekk gir kraftig forbedret lysegenskaper (2).


Enkel installasjon og drift
Konfigurasjon og mediehåndtering er rask og enkel takket være en innebygd fargekalibreringssensor. Medieendring utføres enkelt ved hjelp av en klar mediehåndteringsveiledning på skjermen. SC-P5000 passer sømløst inn i alle arbeidsflyter for korrektur og kan utstyres med en SpectroProofer for automatisk fargetetting. Skriveren støttes av alle større RIP- og programvareleverandører.

Nøkkelegenskaper

  • Perfekt prøvetrykkskriver
  • Opptil 99 % av Pantone Solid Color
  • Enestående pålitelighet
  • Pålitelig daglig drift og redusert vedlikehold
  • Fantastisk utskriftskvalitet
  • Ultrachrome HDX-blekk gir klare, holdbare resultater
  • Enkel installasjon og drift
  • Et stort antall funksjoner for enkel installasjon og mediehåndtering.
Les merShow less
Produktdetaljer
C11CF66001A0
3 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn