×

Moab Entrada Bright 300 A2 25 ark

Et prisvinnende kunstfotopapir laget av 100% bomull. Entrada serien finnes i to fargenyanser, natural og bright. Bright leverer spesielt godt med lyse/hvite motiver. Den matte overflaten gir dype svart/hvitt-bilder og klare fargeutskrifter. Moab Entrada Bright 300 er nesten et identisk papir med Epson FineArt Cotton Bright 300, men har en coating som gir dypere skyggepartier og bedre fargemetning på utskriften. I tillegg er Moab Entrada 300 coated på begge sider.

Moab Entrada er USA´s mest solgte bomullspapir. Kan brukes med skrivere fra Epson, Canon og HP. 

Les merShow less
4 på lager
kr 2,790.00 (inkl. mva)
Levering 1- 4 dager
5 4 Produkter
Referanse:
R08-ERB300A225-PD
Merke:
Ønskeliste
Beskrivelse

Moab Entrada Bright er et prisvinnende kunst-papir laget av 100% bomull, og ses som papiret som satt Moab på kartet. Entrada Bright er et kritt-hvitt papir, som gir klare svart/hvitt-utskrifter og myke fargeutskrifter. Ideelt for lyse motiver (f.eks hvit brudekjole, hvit skjorte, hvit snø, hvit vegg). Dette naturlige syre- og ligninsfrie papiret gir et utvidet fargespekter, naturlige kontraster og dype sortnivå. Kompatibelt med både dye- og pigmentblekk, og brukt med archival-blekk vil utskriftene vare i generasjoner. Valgt av tusenvis av kunstnere og fotografer over hele verden og er USA´s mest solgte bomullspapir. Produsert i USA.

.

Brukertips

Moab Entrada 90 gram og 300 gram er tosidig, slik at du kan snu arket hvis printeren (eller du) feiler utskriften. Kan brukes på A2 skrivere fra Epson, Canon og HP. NB! 290 gram rull er bestrøket på en side.

.

Bruksområder 

Kunstfoto / FineArt, portrett, grafisk kunst

.

Egenskaper

100% Bomull

300 gsm

Tykkelse 22.5 mil = 0,5715 mm

Lyshet D65 103

Inneholder OBA

Syrefri

PH 8

Matt overflate

Vann-avstøtende 

Dobbeltsidig

 .  . .

ICC-Profile 

HTTPS://WWW.MOABPAPER.COM/ICC-PROFILES-DOWNLOADS.

Les merShow less
Produktdetaljer
R08-ERB300A225-PD
16 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn