×

Moab Entrada Bright 300 36"x48'' 25 ark

Et prisvinnende kunstfotopapir laget av 100% bomull. Entrada serien finnes i to fargenyanser, natural og bright. Bright leverer spesielt godt med lyse/hvite motiver. Den matte overflaten gir dype svart/hvitt-bilder, klare fargeutskrifter og en kunstnerisk effekt til bildene dine. Arkene er coated på begge sider slik at du kan snu arket om du eller printeren feiler utskriften, eller at du kan lage en bok, montert på stafeli.

Moab Entrada er USA´s mest solgte bomullspapir. Kan brukes med skrivere fra Epson, Canon og HP. 

Bestillingsvare. Varen sendes direkte til kunde med FedEx fra Legion Paper USA og leveres på dør.

Ca 2 uker leveringstid

Les merShow less
0 på lager
kr 11,400.00 (inkl. mva)
Bestilles som dropship (+frakt)
Referanse:
R08-ERB300364825
Merke:
Ønskeliste
Beskrivelse

Moab Entrada Bright tilhører den prisvinnende Entrada-serien som satt Moab på kartet. Entrada Bright er et kritt-hvitt papir som er ideelt for lyse motiver (f.eks hvit brudekjole, hvit skjorte, hvit snø, hvit vegg). Dette naturlige syre- og ligninsfrie papiret gir et utvidet fargespekter, naturlige kontraster og dype sortnivå. Det leverer derfor dype svart/hvitt-utskrifter med tydelige kontraster og svært klare fargeutskrifter. Kompatibelt med både dye- og pigmentblekk, og holdbart i generasjoner dersom du velger arkivblekk. Moab Entrada er valgt av tusenvis av kunstnere og fotografer over hele verden og er USA´s mest solgte bomullspapir. Produsert i USA.
.

Brukertips

Lag et arkformat som heter 36" x 48" og gi den målene 914 mm x 1219 mm. På eldre drivere / skrivere sett paper Thickness på 5 og PlatenGap på Wide. På nyere skriverdrivere ala Epson SureColor P700, P900, P7500 og P9500 bruk Epson Media Installer og sett Paper Thickness på 0,5715mm.

.

Moab Entrada 190 gram og 300 gram er tosidig, slik at du kan bruke det til å lage kunstfotobøker eller at du kan snu arket hvis printeren (eller du) feiler utskriften. NB! 290 gram er bestrøket på en side. Kan brukes med skrivere fra Epson, Canon og HP. Bomullspapir må behandles forsiktig. Det anbefales å bruke Rauch Artist Line Shield Spray 400 ml for å beskytte bildene dine og Rising Museum Board for innramming og visning.

.

Bruksområder 

Kunstfoto / FineArt, portrett, grafisk kunst

.

Egenskaper

100% Bomull

300 gsm

Tykkelse 22.5 mil = 0,5715 mm

Lyshet D65 103

Inneholder OBA

Syrefri

PH 8

Matt overflate

Vann-avstøtende 

Dobbeltsidig

.

Sendes direkte med FedEx fra Legion Paper USA

Bestillingsvare. Varen sendes direkte til kunde med FedEx fra Legion Paper USA og leveres på dør.

Ca 2 uker leveringstid

 . .

ICC-Profile 

HTTPS://WWW.MOABPAPER.COM/ICC-PROFILES-DOWNLOADS

Les merShow less
Produktdetaljer
R08-ERB300364825
16 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn