×

EIZO ColorEdge CS2740 27" CAL

Harwarekalibrert 4K-skjerm

CS2740 er 4K og toppmodellen i CS serien, bundles med Eizo EasyPix EX4 (OEM av SpyderX kalibrator). Hardwarekalibrert 4K- skjerm for gir maksimum skarphet for videografer, fotografer og designere med konsise og riktige farger. Dette er en ekte WYSIWYG skjerm for fargeriktig arbeidsflyt. Anbefalt tilbehør: Eizo skjermhood

.

EIZO SOMMERKAMPANJE 22. juni - 20. august

- rabatterte priser på utvalgte Eizo ColorEdge modeller

- fri frakt med Bring

- inkludert 1 times fra support over TeamViewer for riktig kalibrering med Eizo Color Navigator 7, bruk av riktige kabler og adaptere for 10-bits PC signal og verifiserng av korrekt oppsett av (verdi kr 1400).

Les merShow less
Tilbud
19 på lager
kr 17,990.00 (inkl. mva) kr 18,999.00
Levering 1-4 dager
Referanse:
CS2740CAL
Merke:
Ønskeliste
Beskrivelse

Eizo ColorEdge CS2740-4K

Med USB-C og egen Eizo ColorNavigator kalibrerings-programvare, patentert utjevning av lysstyrken og mer, har CS2740-4K så å si alt en bruker kan ønske seg av en nøyaktig skjerm med riktige og konsise fargerover tid.

.

Lading og hardwarekalibrering over USB-C

Med USB-C kabeltilkobling og 60 W strømforsyning gir det bekvemmelighet og et strømlinjeformet arbeidsområde slik at du kan fokusere den kreative energien din der det betyr mest. CS2740 lader laptops opptil 60 watt, f.eks MacBook Pro 13"; MacBook Air, iPad Pro og PC Laptops med USB-C.

 .

Hardware-kalibrering med Eizo Color Navigator 7 og SpyderX Pro/Elite

Nøyaktig hardware-kalibrering og skriving av kalibrerings-data direkte til skjermens LUT (Look Up Table) skjerm med Eizo Color Navigator 7 kalibreringssoftware (lastes ned gratis fra Eizo.com og en ekstern kalibrator. SpyderX Pro/Elite, X-Rite i1 DisplayPro, X-Rite i1 Studio, X-Rite ColorMunki Photo eller X-Rite i1 Pro2 og Pro3.

.

10-Bits PC-signal gir 1024 gråtoner

CS2740 gir 10 Bits PC-signal over USB-C, DisplayPort og HDMI2 kabel. For optimal signaloverføring anbefaler vi å bruke "rene" kabler som f.eks. USB-C til USB-C kabel, USB-C til DisplayPort kabel , USB-C til HDMI2 kabel, Mini DisplayPort til DisplayPort, HDMI2 til HDMI2 kabel og ikke bruke adapter og overganger

 .

EIZO-utviklet ASIC som kjernekomponent

Alle ColorEdge-modeller leveres med en patentert chip i panelet ASIC (application specific integrated circuit), som er utviklet av EIZO, for å tilfredsstille behovene i det grafiske markedet. ASIC har sine egne algoritmer som brukes til høypresisjons fargebehandling for å gi jevne fargetoner.

 .

Farger som er klare når du er klar

Fra tidspunktet da skjermen slås på tar det typisk 30 minutter eller mer før skjermens lysstyrke, kromatisitet og fargetonekarakteristikk stabiliseres. EIZO har redusert oppvarmingstiden med mer enn 80 % ned til bare 3 minutter. Når du skal kontrollere arbeidet ditt i et fotostudio eller ta med skjermen til et opptakssted, kan du komme i gang uten forsinkelser.

 .

Lysstyrke og fargestabilitet med DUE

Svingninger i lysstyrke og kromatisitet i forskjellige områder på skjermen er en vanlig egenskap for LCD-skjermer. For å motvirke dette har skjermen EIZO’s patenterte Digital Uniformity Equalizer (DUE)-teknologi innebygd, og den sikrer en Delta-E-differanse på 3 eller mindre over hele skjermen når den leveres fra fabrikken. Og nå sørger DUE også for å balansere ut påvirkningen som varierende omgivelsestemperatur kan ha på fargetemperatur og lysstyrke for å sørge for stabil fargevirkning.

 .

Individuelt justert fra fabrikken

Gammanivået for hver enkelt ColorEdge-skjerm justeres på fabrikken. Dette gjøres ved å måle R, G og B gammaverdier fra 0 – 255, og deretter brukes skjermens 16-bit look-up table (LUT) til å velge de 256 mest egnede tonene for å oppnå ønsket verdi.

 .

Reproduserer nesten hele Adobe RGB-fargeområdet

Totalfargerom / Native fargerom viser 120% vs Adobe RGB. Mot Adobe RGB reproduserer 99 % av fargeområdet. Fargene i fotografier av klar blå himmel og fyldig grønne skoger blir gjengitt i naturtro farger, på en måte som ikke er mulig på skjermer med sRGB-fargeområde. Det store fargeområdet sikrer også at skjermen reproduserer nesten hele ISO-coated og US web-coated CMYK-fargeområdene som brukes ved trykking. 95% av Display-P3 fargerom brukt i post production.

.

Enkel og nøyaktig kalibrering med ColorNavigator

Den medfølgende ColorNavigator-programvaren gjør kalibreringen både enkel og rask. Du legger bare inn målverdier for lysstyrke, hvitpunkt og gamma. 

 .

Forutsigbare farger med alle medier

Når innhold skal publiseres på så mange forskjellige typer trykte og digitale medier, er det kritisk at du vet hvordan fargene vises for kundene dine. En ColorEdge-skjerm og den medfølgende ColorNavigator-programvaren sørger for nettopp dette fordi den er designet for både softproofing og emulering av digitale enheter. Det gir deg sammen med proofing funksjonene i Adobe Photoshop, Lightroom, InDesign og Illustrator muligheten til å "forutse" hvordan fargene fremstår for kundene, uansett om du produserer innhold for trykte medier som bøker og magasiner, eller for digitale medier som tablet-PC, smarttelefoner og notebook-PC.

 .

Innebygde fargerom

Fire innebygde fargerom i skjermen. Custom, Adobe RGB, sRGB og Calibration, disse kommer fram under Mode knappen på skjermen. Default / det største fargerommet skjermen kan gjengi som viser ca 20% større fargerom enn Adobe RGB. Og med medfølgende Color Navigator 7 kalibreringsprogram kan man laste inn et mye brukt fargerom / ICC-profil som blir tilgjengelig direkte i skjermen eller etterlikne fargerommet til et nettbrett.

 .

Ekte sort skjerm

I samsvar med DCI standard har ColorEdge CS2740  et høyt kontrastforhold på 1500: 1 for å produsere ekte sort som ellers er vanskelig å vise på en vanlig LCD-skjerm. Når du ser på skjermen fra en vinkel i et svakt opplyst rom kan mørke toner vanligvis virke blast  som skyldes visningsegenskapene til LCD-baklys. 

 .

Jevn visning av video

For videoredigering eller post-production finnes det en overdrive-krets som reduserer grå-til-grå responstid til 13 ms og sikrer at bevegelige bilder ser rene og skarpe ut, med et minimum av skyggebilder.

Video tas vanligvis opp med 24 bilder/sekund og ser unaturlig ut ved avspilling på en vanlig skjerm som viser 60 bilder/sekundet. HDMI inngangen støtter visning av videosignaler med 1080/24p bilder/sekund slik at du kan redigere videoen slik den er ment å bli vist. HDMI-inngangen støtter I/P (interlace/progressive)-konvertering for konvertering av interlace-signaler fra TV og video til progressive signaler for flimmerfri visning.

.

3D LUT for nøyaktig gråskala

Color Navigators 3D LUT GrayBalance forbedrer også skjermens additive fargemiks (kombinasjon av RGB), og er en nøkkelfaktor for evnen til å vise nøytrale gråtoner. 3D LUT støttes av følgende kalibreringsverktøy: SpyderX Pro, SpyderX Elite, i1 Display Pro, i1 Studio, ColorMunki Photo, i1 PhotoPro 2/3.

Hardware-kalibrering med Eizo Color Navigator 7 og SpyderX Pro/Elite

Nøyaktig hardware-kalibrering og skriving av kalibrerings-data direkte til skjermens LUT (Look Up Table) skjerm med Eizo Color Navigator 7 kalibreringssoftware og en ekstern kalibrator. Kalibratorer som støttes er SpyderX Pro/Elite, X-Rite i1 DisplayPro, X-Rite i1 Studio, X-Rite ColorMunki Photo eller X-Rite i1 Pro2 og Pro3.

SpyderX Pro/Elite bundlerabatt

Nye SpyderX Pro/Elite er den beste skjermkalibratoren til Eizo ColorEdge CS2740 og brukes sammen med Eizo ColorNavigator 7 kalibreringssoftware for å kalibrere direkte mot Eizo CS2740 skjermens Look Up Table (LUT). Du kan itillegg kalibrere andre skjermer med SpyderX Pro/Elite software.

.

Bruk skjermen som USB Hub

USB-C, DisplayPort- og HDMI2-innganger er inkludert for tilkobling til forskjellige typer grafikkort. HDMI-inngangen gir deg også mulighet til direkte tilkobling til digitalkameraer. Med 2 stk USB Upstream  porter kan f.eks en PC og en Mac tilkobles samtidig til en Eizo skjerm hvor man bruker felles tastatur og mus, og får begge med korrekt hardware-kalibrering. slik at det ikke er nødvendig å koble til USB-kabelen på nytt når du bruker ColorNavigator-programvaren eller skifter mellom to datamaskiner på en skjerm. 4 stk USB Downstream porter gjør at du kan tilkoble USB enheter som skrivere, skannere, tegnebrett, hardisker mm

Upstream: 1x USB-C og 1x USB 3.1

Downstream: 2x USB 3.1, 2x USB 2.0

.

Skjermfot

Juster skjermen til den mest komfortable vinkelen for deg selv, og forskyv den for å vise arbeidet ditt til kolleger eller kunder. Skjermen leveres med en allsidig fot som kan justeres i høyde, tilt og sving samt portrettvisning.

 .

Ny design

ColorEdge CS2740 har fått slankere design, mindre skjermkant og med bærehåntak. 

.

5 års garanti

Skjermen er støttet av en 5-års produsentgaranti som dekker alle komponenter inkludert LCD-panelet. EIZO kan gjøre dette fordi produktene produseres i EIZOs egen fabrikker. Det gjør at EIZO kan holde nøye kontroll med produksjonskvaliteten og sørge for at skjermene bygges for å vare i 5 år.

Video:

Pakke opp og installere Eizo ColorEdge skjerm

EIZO tabell:

Eizo ColorEdge

CS2731

CS2740

CG2700S

CG2700X

CG319

CG2730

utgått

CG279X

utgått

Piksler

2560 x 1440

3840 x 2160

2560 x 1440

3840 x 2160

4096 x 2160

2560 x 1440

2560 x 1440

Pixel pr inch

109 ppi

164 ppi

109 ppi

164 ppi

149 ppi

109 ppi

109 ppi

Format

16 : 9

16 : 9

16 : 9

16 : 9

17 : 9

16 : 9

16 : 9

Hardware kalibrert (dvs. skjermen alene / skjermens LUT som kalibreres)

Innebygget kalibrator / Selv-kalibrerende skjerm

-

-

3-D LUT

Graybalance for nøytral gråskala

3-D LUT

Graybalance for nøytral gråskala

3-D LUT

Graybalance for nøytral gråskala

1-D LUT

(ikke graybalance kalibrering)

3-D LUT

Graybalance for nøytral gråskala

Kalibreringsprogram

Eizo Color Navigator 6 og 7

Eizo Color Navigator 7

Eizo Color Navigator 7

Eizo Color Navigator 7

Eizo Color Navigator 7

Eizo Color Navigator 6 og 7

Eizo Color Navigator 6 og 7

Ekstern kalibrator

Støtter 3-D LUT / Grayblance kalibrering med SpyderX Pro/Elite

EasyPix3, I1 Display Pro, i1 Studio, i1 Pro 2/3

Støtter 3-D LUT / Grayblance kalibrering med SpyderX Pro/Elite

EasyPix3, I1 Display Pro, i1 Studio, i1 Pro 2/3

Kan kjøre Correlate med Color Nav 7 og rekalibrere den innebygde sensor med XRite i1 Studio eller i1 Pro 

Kan kjøre Correlate med Color Nav 7 og rekalibrere den innebygde sensor med XRite i1 Studio eller i1 Pro 

Kan kjøre Correlate med Color Nav 7 og rekalibrere den innebygde sensor med XRite i1 Studio eller i1 Pro 

-

Kan kjøre Correlate med Color Nav 7 og rekalibrere den innebygde sensor med XRite i1 Studio eller i1 Pro 

DUE (Digital Uniformity Equalizer)

Power Delivery fra skjermens USB-C port til laptop

60 watt

60 watt

92 watt

94 watt

-

-

15 watt

Porter

USB-C, DisplayPort, HDMI2, DVI-D

USB-C, DisplayPort, HDMI2, DVI-D

USB-C, DisplayPort, HDMI2

USB-C, DisplayPort, HDMI2

2x DisplayPort, 

2x HDMI2

DisplayPort, HDMI, DVI-D

USB-C, DisplayPort, HDMI2

10-Bits PC signal (10 bits gir 1024 gråtoner / bedre bilde)

USB-C, DisplayPort, HDMI2,

USB-C, DisplayPort, HDMI2,

USB-C, DisplayPort, HDMI2,

USB-C, DisplayPort, HDMI2,

DisplayPort, 

HDMI2

DisplayPort

USB-C, DisplayPort, HDMI2,

16-bit LUT

24 bit

Foto fargerom i skjermens hardware

CAL (Native), Adobe RGB, sRGB, EMU

CAL (Native), Adobe RGB, sRGB, EMU

CAL (Native), Adobe RGB, sRGB, EMU (emulation)

CAL (Native), Adobe RGB, sRGB, EMU (emulation)

CAL (Native), Adobe RGB, sRGB, EMU (emulation)

CAL (Native), Adobe RGB, sRGB, EMU

CAL (Native), Adobe RGB, sRGB, EMU (emulation)

Video fargerom i skjermens hardware

-

-

User, BT2020, BT709, DCI, PQ_DCI, PQ_BT2100, HLG_BT2100

User, BT2020, BT709, DCI, PQ_DCI, PQ_BT2100, HLG_BT2100

User, BT2020, BT709, DCI, PQ_DCI, PQ_BT2100, HLG_BT2100

-

User, BT2020, BT709, DCI, PQ_DCI, PQ_BT2100, HLG_BT2100

Fargerom (ICC-profil verdier fra Chromix ColorThink Pro) vs

Adobe RGB vs

sRGB

1 370 930

1 207 390

832 219

1 362 990

1 207 390

832 219

1 479 780

1 207 390

832 219

1 479 780

1 207 390

832 219

1 403 200

1 207 390

832 219

1 427 840

1 207 390

832 219

1 427 840

1 207 390

832 219

RGB emulering i skjermens hardware

CMYK emulering i skjermens hardware

-

-

-

FOGRA sertifisert

-

-

-

HDR Gamma

-

HLG, PQ curve***

HLG, PQ curve

-

HLG, PQ curve

TrueBlack Panel

-

-

No flickering

Brightness Stabilization

-

-

Temp. Stabilization

Pivot (vri skjermen i portrett og landskap modus)

-

Garanti

5-år

5-år

5-år

5-år

5-år

5-år

5-år

Inkl. skjermhood

ekstra tilbehør

ekstra tilbehør

Kalibrering og fargestyrings-hjelp fra Profil Data over TeamViewer

Bundle rabatt på SpyderX Pro / Elite

-

-

-

-

-

* = EIZO offers optional HLG and PQ curves for the ColorEdge CS2740 as a firmware upgrade. The optimized gamma curves render images to appear more true to how the human eye perceives the real world compared to SDR.

Les merShow less
Produktdetaljer
CS2740CAL
16 andre produkter i samme kategori:
EIZO
2 på lager
kr 1,899.00 (inkl. mva)
Skjermhette for CS2400, CS2420, CG2420 . Skjermdekselet reduserer refleksjon og lysstyrke på skjermen og beskytter øynene dine. Det er enkelt å feste, og reduserer mengden lys som treffer skjermen ovenfra og fra...
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn