×

44" Premium Semimatte Photo Paper 260 30m

Premium Semimatte Photo Paper 260g 30m

  • Ekte fotoutskrift på halvmatt (matt blank) overflate
  • Levende fargegjengivelse
  • Rask tørking 
Les merShow less
2 på lager
kr 4,425.00 (inkl. mva)
Levering 1-4 dager
Referanse:
C13S042152
Merke:
Ønskeliste
Beskrivelse

Harpiksbelagt papir med ekte fotoutskrift på en halvmatt (matt blank) overflate. Den har det bredeste fargespekteret for levende fargegjengivelse med en slitesterk fotografisk overflate og en tykkelse på 254 µm. Rask tørking.

Epson Premium Semimatte fotopapir 260g/m² tilbyr profesjonelle fotografer og grafiske designere et annet alternativ i form av et fotopapir med harpiksbelegg. Mettede bilder med høy oppløsning kan nå reproduseres med en elegant halvmatt finish som reduserer den blendende effekten, samtidig som kvaliteten på presentasjonen optimaliseres.

Tykkelsen på 254 µm og den ekstremt brede fargeskalaen gjør dette papiret til en favoritt blant profesjonelle med høye krav, og de hurtigtørkende og bølgefrie egenskapene gjør det enkelt å bruke, behandle og vise sluttproduktet. Den gir mettede fotoutskrifter med maksimal fargedekning og høy D-Max for reproduksjon av ekte bilder. Som alle innovative medier fra Epson, er dette papiret produsert for å gi best mulig oppløsning og fargevalg. Epson opprettholder alltid Epson-kvaliteten.

Les merShow less
Produktdetaljer
C13S042152
16 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn