×

Epson Premium Semigloss Photo Paper 250g 44"x30m

Premium Semigloss Photo Paper 250g, 30m

  • Perfekt balanse mellom finish og overflate
  • Levende, autentisk reproduksjon av bilder
  • Hurtigtørkende papir
Les merShow less
4 på lager
kr 4,439.00 (inkl. mva)
Levering 1-4 dager
Referanse:
C13S041643
Merke:
Ønskeliste
Beskrivelse

Premium Semigloss Photo Paper (250) har en perfekt balanse mellom finish og overflate og er et trykkpapir som gir utstillingskvalitet. Dette hurtigtørkende papiret gir levende, autentisk reproduksjon av bilder - både for portretter og landskapsbilder som også kan reproduseres med tradisjonell utskrift på sølvhalogenidmedier.

Premium halvglanset fotopapir (250) leverer mettede fotoutskrifter med maksimal fargedekning og høy D-Max for fotoreproduksjon i sannhet. Overflaten med et plastbelegg på 265 mikron gjør at utskriftene ser fotografiske ut og papiret blir ikke bølget. Perfekt for bruk med alle Epson-blekk. Som alle innovative medier fra Epson, er dette papiret laget for å gi best mulig oppløsning og fargevalg.

Epson leverer alltid Epson-kvalitet. Størst fargespekter for levende fargegjengivelse - Papir med harpiksbelegg for levende fotoutskrift - Halvblank overflate - Utvidet utskrift med 2880 dpi av høyeste kvalitet - Rask tørking for enkel håndtering (med Epson-blekk) - Kompatibel med UltraChrome-blekk - Tykkelse på 265 mikron for levetid for fotografisk stabilitet. 

Les merShow less
Produktdetaljer
C13S041643
16 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn