×

Epson Surecolor SC-P20000 64''

Disse fotoskriverne for store formater kombinerer høy produktivitet, overlegen kvalitet og brukervennlighet i én komplett pakke. SC-P20000 er utformet for fotolaboratorier, spesialforretninger for fotografi og kopieringsbutikker som ønsker en intern løsning. Skriveren kan produsere et stort utvalg av kvalitetsbilder, POS og skilting.

Fri support og levering

Husk at du får 1 times inkludert support (verdi kr 1400) over TeamViewer for korrekt oppsett. Avgift (Omsfangsrikt god) 1499 kr. 

Les merShow less
0 på lager
kr 159,161.00 (inkl. mva)
Bestilling på forespørsel
Referanse:
C11CE20001A0
Merke:
Ønskeliste
Beskrivelse

Høy produktivitet som ikke går på bekostning av kvaliteten

Brukerne kan glede seg over en skriver med høy produktivitet som ikke går på bekostning av kvaliteten. Skriveren leveres med et PrecisionCore MicroTFP-skrivehode som produserer unike resultater, også i moduser for lavere kvalitet. Skriveren sørger for problemfri drift takket være en svært nøyaktig teknologi for mating av medier og et nylig utviklet kamerabasert system for stabilisering av papirmating med et medieinduktivt rullesystem.

.

Nøyaktige, presise og pålitelige resultater

Et nytt Epson UltraChrome Pro 10-fargeblekksett leverer uten unntak perfekte utskrifter. Sortfargene blir dype og levende takket være den nye høye-tettheten til foto- og matt svart blekk. Med K4 og Multi Size Droplet-teknologi (MSDT) får bildene bedre overganger og blir mindre kornete. Fargekalibreringsverktøyet til Epson sørger for konsistente resultater uten behov for kostbart ekstrautstyr, og betyr at brukerne enkelt kan håndtere fargegjengivelsen.

.

Enkel å bruke og vedlikeholde

Enkelt å komme i gang med en tydelig illustrert brukerveiledning og et farge-LCD-panel. Prosessen med å håndtere, endre og skifte medier går raskt og problemfritt. Under utskrift kan brukerne kontrollere utskriftsstatus og resterende medier via et gjennomsiktig vindu i skriverdekslet og et rulledekselvindu. Når utskriften er ferdig, plasseres utskriftshodet og blekkdekslet slik at brukeren lett kan rengjøre dem, og dermed bidra til å spare vedlikeholdskostnader.

.

Nøkkelegenskaper

  •  PrecisionCore MicroTFP-skrivehode: Oppnå høy produktivitet og enestående utskriftskvalitet
  •  10-fargers UltraChrome Pro blekksett: For unik svart og hvit og fargegjengivelse
  •  Svært nøyaktig teknologi for mating av medier: Med et nylig utviklet kamerabasert system for stabilisering av papirmating
  •  Oversiktlig og enkel betjening: Problemfrie utskrifter og enkelt vedlikehold

.

Tilbehør

Epson Adobe PostScript Level3 expansion kit, med 320 gb harddisk

Les merShow less
Produktdetaljer
C11CE20001A0
16 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn