Moab Slickrock Metallic Pearl 260 gr., 24"x15,2 m. Metallisk Luster papir

Slickrock Metallic Pearl er et 260 grams fotopapir med metallisk effekt og passer for fotografer som ønsker et unikt utseende på sine bilder. Gir stor dybde med reflekterende høyglans, som skaper et intens levende bilde som kan minne om 3D-kvalitet.

kr 2 250,00
Inkl. MVA
Referanse:
F01-SLP2602450R
Merke:
Beskrivelse

Slickrock Metallic Pearl passer for fotografer som ønsker et unikt utseende med det lille ekstra på sine bilder. Dette er et 260 grams fotopapir som ved en metallisk effekt gir stor dybde med reflekterende høyglans, for intens levende reproduksjoner som kan minne om 3D-kvalitet. Den metalliske overflaten gir en effekt av et levende bilde som hopper ut av papiret, og skaper derfor helt unike bilde-reproduksjoner. Glimrende til utskrift av fotografier når man ønsker en unik særegenhet med metallisk effekt. Svart-hvitt bilder skinner på Slickrock Metallic Pearl ved å produsere en dyp svart farge i kontrast til ultralyse highlights. Ideelt for fotografer som ønsker utskrifter med en spesiell vri og vil gi motivet en unik effekt. Kompatibel både med pigment og dye-blekkskrivere. 

Bruksområder

Fotografi, portrett, postere, grafisk kunst 

Materiale: 100% Alpha Celulose 

Vekt: 260 gsm

Tykkelse: 12 mil

Opacity: 97%

Gloss (BYK) 75°: 62%

Hvit-punkt: (ISO): 80%

OBA innhold: Ja 

Syrefri: Ja 

PH verdi: Nøytral 

Produktdetaljer
F01-SLP2602450R

Spesifikke referanser

16 andre produkter i samme kategori:
1 på lager
kr 14 000,00 Inkl. MVA
Rimelig og profesjonelt fargestyringsett for profilering av bildeskjermer og prosjektorer, samt kvalitetssikring av bildeskjermer og utskrifter.
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del