×

Rotatrim Mastercut MCA3

Det nest minste kuttebordet måler 480mm og passer opp til A3 format. Kan brukes på mange ulike materialer opp til 2,0mm i tykkelse.

.

MasterCut- serien er utviklet for presisjon når du skal beskjære bildene dine. Håndlaget skjærebrett, konstruert for å kunne brukes i årevis uten slitasje. Skjærekniven av kvalitetsstål sikrer helt nøyaktig skjæring av selv svært tynne medier. Rutenett for nøyaktig plassering av medier, selvslipende skjærekniv og linjal av aluminium.

Rotatrim MasterCut har 5 års garanti. 

Les merShow less
0 på lager
kr 1,920.00 (inkl. mva) kr 2,400.00
Kan ikke leveres
Kan ikke leveres
Referanse:
MCA3
Merke:
Ønskeliste
Beskrivelse

MasterCut MC-serien
Vår kostnadsbesparende trimmer som er lavere på pris, men stor på presisjon og ytelse. MasterCut MC-serien er basert på den enorme suksessen til Pro-serien, men med noen få kostnadsbesparende justeringer for å gjøre den til et mer overkommelig alternativ for kunder som ikke bruker trimmeren sin på daglig basis, men som fortsatt vil ha presisjonen og robustheten de har. kan forventes av Rotatrim. Historisk sett ble MasterCut MC-serien designet og produsert av oss spesifikt for utdanningsmarkedet, der kunden krevde samme presise, tunge belastning som Pro-serien, men på grunn av budsjettbegrensninger krevde noe rimeligere. For å erkjenne dette designet vi MasterCut MC-serien.

Egenskaper:
MasterCut MC-serien har alle egenskapene til Pro-serien, presisjon, pålitelighet, robusthet og lang levetid, men med et par mindre endringer for å fjerne noe av kostnadene. For eksempel ved å erstatte metallendestøpte med plast, har reduksjonen av de doble føringsskinnene til en enkelt firkantet skinne gjort det mulig for oss å redusere produksjonskostnadene uten å påvirke kvaliteten på produktet vårt. Med modeller fra MCA4 til MCA0 har serien også en kuttekapasitet på opptil 2 mm* tykk og et toveis kuttealternativ* MasterCut MC-serien kan hjelpe deg med alle dine lettere kutte- og trimmingbehov. Den sterke bunnplaten med gitter er solid og sikrer en flat og jevn skjæreflate som sikrer ingen bevegelse når den brukes på en jevn overflate. Det helt lukkede Sheffield Steel roterende skjærehjulet glir uanstrengt langs det flate bladet via den firkantede føringsskinnen og eliminerer enhver hodesvinging, noe som sikrer et jevnt, presist kutt. Ikke bare første gang, men hver gang. Vi kan tilby en rekke tilbehør for å komplimentere din MasterCut MC-serie, inkludert utvidede regler og vedlikeholdspakker. Snakk direkte til oss, så vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg med å finne den beste MasterCut og/eller tilbehøret som passer dine behov. Trenger du å kutte noe som ikke er oppført på materiallisten vår? Ta kontakt med oss og vi vil ordne med å få tilsendt prøver av materialene dine, vi testkutter deretter materialet og kommer tilbake til deg med den mest passende trimmeren for dine behov. * Avhengig av størrelsen på modellen

.

Egenskaper

Papir: A3 

Kuttetykkelse: 2,0mm

Maksimal kuttelengde: 480 mm

Dimensjoner: 72x45x14 cm

2 way cut: Ja

Materialer som kan kuttes: Cellofan, Cibachrome, Digitaltrykk, Folie, Fotofilm, Fotopapir, Inkjet-papir, Kort, Kreppapir, Laminat, Plakater, Polyester, Selvklebende film, Tynt papir, Transparenter, Vinyl

Vekt: 6,5kg

Bruk: Hjem, kontor, klasserom, fotografier

Les merShow less
Produktdetaljer
MCA3
16 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn