×

Epson SureColor SC-P6000 STD 24"

Profesjonell foto- og prøvetrykkskriver

Konsekvent produksjon av høy kvalitet, nøyaktige og holdbare fotografier og kunsttrykk på et bredt utvalg av medier. Ta utskrift av profesjonelle fotografier og kunsttrykk til nye kvalitetsnivåer med SC-P6000. Modellen kan reprodusere en lang rekke farger, og den leveres med et blekksett med åtte farger og et Epson TFP PrecisionCore-skrivehode for profesjonell kvalitet og nøyaktige og holdbare resultater. Den avanserte teknologien er koblet sammen med en rekke brukervennlige funksjoner som gir brukeren det ultimate verktøyet.

Fri support og levering

Husk at du får 1 times inkludert support (verdi kr 1400) over TeamViewer for korrekt oppsett. Avgift (Omsfangsrikt god) 1499 kr. 

Les merShow less
Tilbud
2 på lager
kr 32,290.00 (inkl. mva) kr 34,073.00
Referanse:
C11CE41301A0
Merke:
Ønskeliste
Beskrivelse

Stort fargespillerom

Med et UltraChrome HD-8 fargers pigmentblekksett, gjør SC-P6000 det mulig å produserer en lang rekke Pantone®-sertifiserte1 farger for å lage resultater av høy kvalitet med stor nøyaktighet med lyse, livaktige farger. En avansert svart-hvittmodus hjelper til med å produsere dype og levende svarttoner med høy tetthet og utrolig jevne toneoverganger.

.

Pålitelig og effektiv

Med et Epson TFP PrecisionCore-skrivehode og automatisk dysekontrollfunksjon kan brukerne være sikre på at de vil få resultater av høyeste kvalitet. Konsekvent fargegjengivelse er garantert om igjen og om igjen uten behov for dyrt ekstrautstyr takke være verktøyet Epson Colour Calbration og det valgfrie Spectroproofer drevet av X-Rite for raske, nøyaktige fargemålinger.

.

Brukervennlig

Alle deler av skriveren har blitt utformet for å maksimere brukervennlighet og pålitelighet. Å bytte medier er raskt og enkelt med et klart LCD-kontrollpanel og meny, og et valg mellom separate blekkpatroner på 350 ml og 700 ml gjør at det kan lenger tid mellom hvert bytte av blekkpatron. Med en harddisk på 320 GB som tilleggsutstyr, kan brukere frigjøre plass på datamaskinen og lagre flere jobber på skriveren for enkel utskrift.

.

Holdbare utskrifter

Takket være overlegen lysekthet vil utskriftene se godt ut lenge etter at de er laget. Utskrifter på Premium Glossy Photo Paper (blankt fotopapir) kan vare i opptil 60 år.

.

Nøkkelegenskaper

  • UltraChrome HD-pigmentblekk: Gir høykvalitets Pantone®-sertifiserte farger
  • Epson TFP PrecisionCore-skrivehode: Sikrer konsekvente og pålitelige resultater av høy kvalitet
  • Overlegen lysekthet: Utskrifter på Premium Glossy Photo Paper kan vare i opptil 60 år2
  • Blekkpatroner med høy kapasitet: Lenger utskriftskjøringer mellom utskiftninger
  • Brukervennlig: Klart LCD-kontrollpanel og medielasting uten bruk av spindel
Les merShow less
Produktdetaljer
C11CE41301A0
16 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn